Maria, cuceritoare în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. De când a intrat în competiție, Maria a prezentat mereu în platoul „Bravo, ai stil!” ținute incredibile, care i-au cucerit atât pe jurați, cât și pe celelalte concurente.

Maria, cuceritoare în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Noile concurente, date pe spate de look-ul competitoarei lor: „E ceva ce aș purta sigur”

Rebeca și Alexandra, cele mai noi concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023, au comentat look-ul pe care l-a realizat Maria în această seară.

Cele două tinere au fost pur și simplu uluite de felul în care concurenta a combinat piesele vestimentare. Alexandra nu s-a abținut și i-a mărturisit Maria că este foarte frumoasă.

Rebeca: „Îmi place foarte mult cămașa ta.

E ceva ce aș purta sigur. Îmi place că te lungește.”

Citește și: Look-ul lui Beatrice, criticat și apreciat în același timp. Tânăra a obținut două steluțe: „De obicei am o pasiune pentru tractoarele în picioare, dar alea mă bat și pe mine”

Alexandru: „E foarte frumoasă, arată foarte bine. Îmi place și partea asta de beauty, îmi place și glitter-ul.

Rochia asta îți arată tatuajul de pe spate superb. Ești frumoasă.”

Maria, look de trei steluțe. Jurații, muți de uimire: „O apariție, o intrare, o defilare”

Cei trei jurați au fost dați pe spate de look-ul pe care l-a conturat în această seară. Raluca Bădulescu a fost atât de impresionată de ținută încât a considerat că outfitul este o adevărată operă de artă.

Prin urmare, tânăra a primit trei steluțe din partea celor trei jurați.

Raluca Bădulescu: „O apariție, o intrare, o defilare. Cizmele astea s-au perindat prin platou în 700 de culori, concurenta nu le-a țopit. Cum ai putut să le iei cu albastrul ăsta și să le pui cu haina asta oversized? Este operă de artă ce ai făcut. Stylingul este impecabil. Le-ai integrat Dumnezeu pe pământ.”

Citește și: Georgiana, look de trei steluțe în această seară. Concurenta a fost pe placul juraților: „Aș vrea să văd mai multe fete așa ca tine”

Maurice Munteanu: „Când ai defilat prima oară mi s-a părut că aveai niște cristale pe spate. E foarte greu în viață să combini roșu cu negru și foarte greu să combini albastru cu negru dacă nu este combinat cu măiestrie.

Ai știut exact ce geantă să alegi pentru aceste cizme. Ești foarte bună.”

Alexandru Abagiu: „Singura mea mențiune e că machiajul ochilor mi-ar fi plăcut să fie în aceeași culoare cu cea a cizmelor. Altfel, un look excelent.”