Look-ul Georgianei, eșec total. Georgiana a ales să prezinte în această seară o ținută foarte compusă, în care au intrat mai multe piese vestimentare care, potrivit juraților, nu au rezultat în cea mai frumoasă combinație, potrivit juraților.

Tânăra a ales să alăture o fustă neagră, un sacou alb, împreună cu accesorii care aparțin mai multor zone stilistice.

Look-ul Georgianei, eșec total. Nici competitoarele acesteia nu au fost prea încântate: „Nu înțeleg, sunt prea multe elemente”

Rebecca și Iris au comentat outfitul pe care l-a conturat în această seară Georgiana. Chiar dacă tinerele au avut și cuvinte bune de spus la adresa ținutei, acestea nu au fost deloc încântate de look-ul final.

Rebecca: „Îmi place cum îți vine, îmi place ideea de sacou cu acea fustă. Nu înțeleg, sunt prea multe elemente, Ai sclipici, ai tule, ai catarama aceea care e din plastic, ai dunga aceea la dres care e din țesătură.

Îmi place în schimb combinația dintre alb, maro și negru. Linia de pe dres îmi displace cel mai mult.”

Citește și: Georgiana, pregătită pentru divorț în Vegas. Jurații nu s-au abținut: „Mă amuză direcția în care ai mers”

Iris: „Îmi place forma look-ului. Îmi place că ai volum jos și că ai ales să faci o formă mai structurată la umeri.

Puteai să o faci mai dark. Nu-mi place nici cum se termină sacoul. Cureaua e fix în mijlocul stylingului și nu mi se pare că are vreo legătură, nici cu cravata, nici cu cercelul.”

Ținuta Georgianei i-a pus în încurcătură pe jurați: „Sunt mult prea amestecate”

Jurații au apreciat faptul că Georgiana a ales piese frumoase, însă modul în care le-a alăturat nu au fost deloc pe placul celor acestora, care au considerat că look-ul tinerei era extrem de aglomerat.

Prin urmare, Raluca Bădulescu, Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu nu i-au acordat nici măcar o steluță concurentei.

Alexandru Abagiu: „O să încep cu partea de beauty. E tipologia J Lo clasică. Cred că ai fi putut să folosești pe zona ei ceva și în zona de păr. Mi-ar fi plăcut ca fusta să fie enormă. Ai grijă cu detaliile astea.”

Citește și: Alexandru Abagiu face praf ținuta lui Beatrice: „Zi-mi măcar că ești conștientă de acest dezastru”. Ce le-a recunoscut concurenta de la Bravo, ai stil 2023 

Maurice Munteanu: „E ceva foarte cască. Mie botinele astea îmi plac enorm, dar astea sunt mama minimalismului belgian. Le-ai pus în cea mai nepotrivită combinație. Ce legătură este între ele și curea? Nici măcar una.

Nici poșeta nu se potrivește cu fusta. Ai șapte zone.”

Raluca Bădulescu: „Aveam niște piese. Încălțările, genul ăsta, mie nu-mi plac, dar asta este o chestiune personală. Stylingul ăsta, esteticile astea combinate, inclusiv cu crevețeica asta din cristale, sunt mult prea amestecate. Eclectic, eclectic, dar prea mult.”