Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a dat-o în bară cu ținuta pe care a adus-o în platou în ediția din această seară! Concurenta a fost criticată atât de concurente, cât și de jurați. Ea a mărturisit că a cumpărat ținuta dintr-un magazin mass-market, așa cum era ea propusă, motiv pentru care nu se supără dacă nu primește steluțe. 

Citește și: Beatrice s-a pregătit pentru petrecere. Look-ul ei i-a împărțit pe jurați în două tabere: „Azi e ziua contradicțiilor”

Rebecca: Apreciez că ai încercat să ieși din zona ta de eleganță și confort, dar în ochii mei nu ai reușit să ieși în evidență astăzi. De încălțări nu știu ce sa zic, sunt pro și contra. Aș purta papucii, dar nu i-aș cumpăra. Fusta te îmbătrânește puțin.

Maria: Nu este o ținută tocmai fericită în seara asta. Zici că ești la bunici la țară.

Nu îmi place, e tristuț ce se întâmplă. Nu îți văd ochii, ți-ai făcut ceva grafic la ochi și îți micșorează extrem de mult ochii.

Beatrice: Nu-i nicio problemă. Dacă nu iau steluțe, nu mă doare absolut deloc. Am stat până la 5 dimineața să îmi fac ținute. Mi-am pierdut foarte mult încrederea în mine. Am zis măcar să vin cu una la care nu am muncit atât de mult.

Jurații au demontat ținuta prezentată de Beatrice: „E nasoală și bătrânicioasă” 

Jurații au fost luați prin surprindere de ținuta pe care Beatrice a propus-o în această seară, fiind greșită din toate punctele de vedere. Concurenta a mărturisit că a fost de multe ori dezamăgită de ținutele cu acre s-a prezentat, iar acum și-a pierdut încrederea de sine.

Alexandru Abagiu a întrebat-o pe Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 dacă e conștientă de greșelile stilistice pe care le-a prezentat în această seară în platou. 

Alexandru Abagiu: E nasoală și bătrânicioasă. E un look care ar fi trebuit să fie foarte proaspăt și foarte fresh. Intenția de machiaj îmi place, integrarea lui nu îmi place. Îmi place ideea de păr creț la tine, dar nu neapărat cu șapca asta.

Restul refuz să comentez.

Citește și: Beatrice a clacat! Tânăra a izbucnit în lacrimi după jurizare: „Am ajuns la capătul puterilor”

Raluca Bădulescu: Beatrice, tu uită-te la tine cât ești de frumoasă, ai toate calitățile, îmbrăcată ca o turistă din Germania care a coborât la micul dejun într-un hotel din Eforie. Ai abilități stilistice, știi foarte bine lucrurile astea.

Ție ți-a plăcut?

Beatrice: Nu îmi place neapărat.

Raluca Bădulescu: Tu ești foarte frumoasă, de ce să vedem printul ăla pe tricou?

Maurice Munteanu: Mie îmi pare rău că ești dezamăgită. Sper că realizezi și realizați să nu e vina noastră. O cetățeană care are așa un suflu către haine nu are cum să aleagă umblătorii ăia și tricoul, nu are cum. Asta nu e o ținută, îmi pare rău.

Alexandru Abagiu: Zi-mi măcar că ești conștientă de acest dezastru.

Beatrice: Nu e o ținută frumoasă sau pe care aș fi purtat-o în mod normal, dar aș fi crezut că e corectă dacă am văzut-o pusă așa.

Alexandru Abagiu: Suntem al Bravo, ai stil   și cred că în momentul ăsta ai putea avea mai multă încredere în tine și capacitățile tale stilistice pentru a îți da singură seama că ceea ce ne prezinți în seara asta nu are niciun sens.

Beatrice: Au fost multe ținute în care am crezut, din punctul meu de vedere, și când am venit aici nu au fost apreciate. S-a argumentat de fiecare dată, știu. Când probez acasă mi se pare WOW și când vin aici nu mi se mai pare.

Raluca Bădulescu: În edițiile concept te concentrezi și ai ținute excepționale.