Beatrice s-a pregătit pentru petrecere. Concurenta a decis să se bucure de o seară inedită alături e colegele sale de la fosta companie în cadrul căreia și-a desfășurat activitatea înainte de a participa la „Bravo, ai stil!”.

Pentru această seară, tânăra a decis să poarte o ținută inedită, formată din piese vestimentare albe și de culoare roșie, vibrantă.

Beatrice s-a pregătit pentru petrecere. Look-ul ei nu a fost pe placul tuturor: „Ea are o chestie de combinat două culori”

Georgiana, Alexandra și Maria au comentat ținuta pe care a prezentat-o Beatrice în această seară în platoul „Bravo, ai stil!”. Chiar dacă look-ul pe care l-a conturat aceasta nu le-a displăcut concurentelor, au fost anumite aspecte care nu au fost pe gustul lor.

Georgiana: „Îmi place ținuta ta, îmi place cămașa, dar nu îmi place cureaua pentru că are această prelungire.”

Citește și: Înțepăturile dintre Iris și Andreea continuă. Cele două concurente nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă: „Cât venin împroști, ce subiecte deschizi, cât de rea ești?!”

Alexandra: „Mie mi-ar fi plăcut să fie mai lungă. Nu îmi place în schimb textura, mi se pare prea sport pentru ce prezintă.”

Maria: „Ea are o chestie de combinat două culori, și sunt două culori foarte strong: lime cu roz, roșu cu alb, și este

un lucru foarte dificil din punctul meu de vedere pentru că segmentează foarte mult proporțiile. Nu are element jos, sus, e o chestie controlată.”

Beatrice a primit două steluțe în această seară: „Apreciez atenția la detalii”

Maurice Munteanu a criticat dur ținuta pe care a prezentat-o Beatrice, în timp ce Alexandru Abagiu a apreciat look-ul final al acesteia.

În final, Beatrice a primit două steluțe, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu, în timp ce Maurice Munteanu nu s-a lăsat deloc convins de ținuta pe care a prezentat-o concurenta.

Maurice Munteanu: „Ținuta trimite într-adevăr cu gândul la o petrecere office nonconformist, dar în preajma Crăciunului. Ea se referă, această tematică, la un Crăciun pe de-o parte haios, dar și puțin sexy.

Dramatismul acestei teorii constă în faptul că nu a ieșit. Nu-mi place pantoful, nu-mi place suprapunerea de cămăși, nu-mi place cămașa de deasupra, nu-mi place cureaua din talie, nu-mi place machiajul de la ochi.”

Citește și: Georgiana a schimbat macazul. Tânăra nu a mai adoptat stilul vestimentar cu care i-a obișnuit pe jurați: „Ne-ai lăsat muți, dar nu știu dacă e de bine”

Raluca Bădulescu: „Fața este încadrată frumos. Ai intuit bine că trebuie strâns părul pentru că altfel, în marea asta de volane, dacă veneai și cu un păr mare, era așa un efect. Eu, dacă aș fi fost în locul tău, aș fi ales o altă culoare în locul acelei nuanțe de roșu. Ți-am mai spus chestia asta, Beatrice. Apreciez atenția la detalii.”

Alexandru Abagiu: „Și mie îmi place de tine. Îmi place cum ți-ai pus machiajul în valoare. Îmi plac unghiile. Atenție la a pune totul împreună, dar mie mi se pare un look foarte bine construit. Azi e ziua contradicțiilor.”