Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost taxată dur de jurații emisiunii, motiv pentru care nu a reușit să obțină nici măcar o steluță. De asemenea, Maria i-a criticat ținuta cu care s-a prezentat în ediția din această seară, pe care a descris-o ca fiind învechită.

Citește și: Înțepăturile dintre Iris și Andreea continuă. Cele două concurente nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă: „Cât venin împroști, ce subiecte deschizi, cât de rea ești?!”

Maria: Te poți duce la SNSPA, da probabil acum 15 ani ai fi fost în trend cu fetele de acolo. Văd ținuta ta și acum 15 ani se purta acest gen de corset peste o cămașă. Nu îmi place cum se vede cămașa ieșită din corset. Nu e pantalonul fericit, din păcate. Dacă ai fi avut un pantalon elegant, probabil s-ar fi văzut mult mai bine.

Andreea, una dintre cele mai proaste ținute din opt sezoane de Bravo, ai stil: „Un dezastru complet”

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu a obținut nicio steluță din partea juraților. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu i-au transmis că este una dintre cele mai urâte ținute care au apărut în emisiune în toți cei opt ani de când a apărut.

Alexandru Abagiu i-a cerut Andreei să mai vină cu o schimbare în ceea ce privește modul cum își prinde părul, deoarece este repetitivă.

Raluca Bădulescu: Dintre cele mai urâte și nefericite ținute pe care am avut ocazia să o vedem în acest sezon.

Maurice Munteanu: Nu, în opt sezoane.

Raluca Bădulescu: În opt sezoane.

Mă mir, venind din partea ta, până acum ai prezentat ținute bune și mai puțin bune, dar un dezastru complet ca astăzi să știi că de multe vreme nu am mai văzut. Nu știu cum ai putut să te îmbraci cu costumul ăsta, de ce l-ai pus pe tine. Mai bine puneai niște pantaloni cu care ai venit de acasă, cu un tricou și spuneam că asta e ținuta, încercam să iau de la colege câte o piesă, de cât să mă fi prezentat în fața publicului și în fața țării cu acest costum.

Maurice Munteanu: Ceea ce propui în seara asta este definiția conțopismului. Pantofii sunt o chestie clasică, dar se potrivesc cu foarte puține lucruri. Pantalonii cu lungimea nepotrivită și combinat cu pantofi stiletto, dar asta ar fi ultima problemă. Este practic nenorocire!

Alexandru Abagiu: E ireal! Își prinde părul la spate și are în continuare o cărare.

Părul e ceva dezastruos la spate. Tipul ăsta de coadă trebuie luată și fixată de la cap la coadă pentru a ne asigura că nu au aceste fire care zboară.