Maria de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului 8. În ediția de luni seara, 12 iunie 2023, tânăra a fost apreciată pentru look-ul inedit cu care s-a prezentat. Ea a purtat sacoul unui designer, pe care l-a pus invers, ceea ce a atras și mai mult atenția asupra outfit-ului. Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au lăudat alegerile ei stilistice din această seară. 

Andreea: Îmi place foarte mult cum arată ținuta. Îmi place că ți-ai luat această cizmă ciorap și că nu îți văd pielea.

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023, look aproape perfect! Cu ce detaliu a dat greș: „Arată puțin a pudel”

Raluca Bădulescu: Dar de ce ești așa supărățică astăzi, Andreea? Fii și tu mai cu forță! Ai luat trei stele azi!

Alexandra: Mă uitam la ea că arată foarte, foarte bine. Îi stă foarte bine sacoul. Aș mai fi făcut un singur artificiu, aș fi pus sclipici pe toată cărarea, dar oricum ăsta e un detaliu prea nesemnificativ pentru cât de curată și frumoasă e ținuta ta.

Maria, look impecabil la Bravo, ai stil 2023: „Mă fascinează” 

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților. Concurenta a fost lăudată pentru atenția la detalii pe care a dat-o și modul în care a potrivit perfect piesele între ele. 

Alexandru Abagiu: Mă fascinează tipologia asta de umeri. E un sacou pus invers, dar arată atât de bine din unghiul ăsta. E foarte flatant și foarte elegant.

Îmi place machiajul ochilor, textura asta de gri-albăstrui pe care ai folosit-o.

Raluca Bădulescu: Ținuta este foarte bună. Dacă sacoul ar fi fost cu fața, ar fi fost puțin seacă, n-ar fi fost așa bună. Ai corpul perfect, știi să integrezi fiecare element. Ești impecabilă. Jos pălăria, Maria.

Maurice Munteanu: Sunt foarte multe detalii aici de o finețe incredibilă, pe care le-ai controlat printr-o finețe incredibilă.

Ai ales o fustă din stofă. Dacă tocul era mai înalt, decupajul își pierdea esența.

La testimoniale, Maria de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că se simte în continuare cea mai bună concurentă din emisiune. Chiar dacă le vede potențialul și celorlalte concurente, ea a dezvăluit că va recunoaște oricând și oriunde că se consideră cea mai bună. 

Maria: În continuare mă simt cea mai bună. Le văd pe ele ca fiind concurente, le văd potențialul, dar în punctul ăsta și oricând oriunde, aș spune că mă consider cea mai bună.