Maria de la Bravo, ai stil 2023 i-a obișnuit deja pe telespectatori cu ținutele ei foarte bine compuse. La fiecare ediție, ea reușește să îi surprindă plăcut pe jurați. În ediția de miercuri seara, 7 iunie 2023, Maria a venit cu o ținută alcătuită din denim, care a reușit să primească laude din partea celor trei jurați. Întrebată despre ținuta Mariei, Andreea a mărturisit că nu îi place asocierea pe care a făcut-o cu geanta și pantofii cu puf. 

Citește și: Maria, cuceritoare în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra i-a dat gata pe jurați: „Este operă de artă ce ai făcut”

Andreea: Îmi place corsetul și îmi plac accesoriile de pe mâini, în rest nu prea. Nu îmi place asocierea genții cu pantofii pe care îi porți.

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților: „A avea abilități stilistice inclusiv asta înseamnă” 

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților, care au lăudat-o pentru modul în care a reușit să introducă o pereche de pantofi greu de purtat în acest styling. Alexandru Abagiu i-a mărturisit că singurul detaliu care ar fi trebuit schimbat este părul, deoarece această coafură seamănă cu părul unui pudel. 

Alexandru Abagiu: Îmi place la tine aproape tot. Nu îmi place părul, arată puțin a pudel, câine de companie pe care stăpâna îl tot piaptănă în fiecare dimineața. În rest îmi place tot. Îmi place brățara de înnebunesc. Mi se pare că fiecare piesă este pusă cu tâlc. Mă omor după cut-ul acestui top lung, creează un volum foarte interesant cu tricoul pe care îl porți.

Raluca Bădulescu: E o rochie, nu?

Maria: Da și am tăiat-o.

Raluca Bădulescu: Foarte bine ai făcut. Ai intuit foarte bine. Papucii îmi plac la nebunie, dar îi ador. Trebuie integrați, dar îi ador. I-ai integrat perfect în această ținută, ai scos țopeală din acești papuci.

Maurice Munteanu: A avea abilități stilistice inclusiv asta înseamnă. Să reușești să plasezi niște pantofi destul de greu de plasat într-o ținută care să aibă sens și umor. Îmi place foarte mult cum i-ai combinat. Brățara aia e un touch foarte bine plasat. Mă agită geanta.