Maria de la Bravo, ai stil 2023 i-a fascinat pe jurați în ediția concept „Litoral anii 2000”. Concurenta a mărturisit că a fost o adevărată provocare pentru ea această gală, în contextul în care ea s-a născut în 2000. Cu toate acestea, Maria a mărturisit că a simțit că s-a depășit singură cu această ediție concept. 

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023, look aproape perfect! Cu ce detaliu a dat greș: „Arată puțin a pudel”

Maria: A fost o provocare pentru mine acest concept. Eu atunci mă nășteam. Nici nu îmi place stilul anilor 2000, nu e stilul meu neapărat. Mi-a plăcut provocarea asta, m-am depășit puțin pe mine, însă nu aș retrăi.

Rebecca: Detaliul de la spate e mișto rău de tot. Ești din nou impecabilă, nu prea am ce să zic.

Raluca Bădulescu, despre look-ul Mariei la Bravo, ai stil: „Ținuta este extrem de actuală” 

Ținuta Mariei din această seară a fost extrem de apreciată, motiv pentru care a primit 5 pe linie! Ea a fost lăudată pentru atenția la detalii pe care a avut-o în crearea acestui look. Ea a reușit să aducă multe elemente vechi în această ținută, care a fost una actuală. 

Citește și: Maria, luată la ochi de Alexandra. Noua concurentă are câteva nelămuriri: „Mi se pare că plimbă niște haine în platou fără puțină viață”

Raluca Bădulescu: Concurenta a adus în ochii noștri lucruri pe care le făceau fetele de la Trident. Ai pus și cristalele la spate. Sunt foarte mișto. Fusta poți să o porți oriunde.

Eu dacă arătam ca tine ieșeam cu fusta oriunde. Ținuta este extrem de actuală. Înfășuratul ăsta pe haine e la fel de actual.

Maurice Munteanu: Geanta și ochelarii sunt bine aleși, accesorizarea, marca Trident la spate. Ai combinat nou cu vechi. Nu știu ce așteptări ai de la viitor, de la băiatul ăsta cu care ești. Prin ce te-a cucerit?

Maria: Prin mai multe detalii. Suntem de un an și un pic împreună.

Maurice Munteanu: Dragostea contează! Îmi place la tine tot!

Alexandru Abagiu: Mă așteptam să văd la voi fetelor machiajul popular la momentul respectiv. Toată lumea se machia cu ochi. Ochelarii pe care îi porți, prin lentila lor părea mov.

Ai pus albastru, dar în cazul tău funcționează. Îmi place povestea cu tatuajul, mi se pare sublim plasat acolo. Ai dat o foarte mare atenție tuturor detaliilor.