Iris de la Bravo, ai stil 2023 a fost cea mai votată concurentă, iar concurenta este în culmea fericirii! Ea a mărturisit că se aștepta să fie în top, deoarece a primit în ultima perioadă un val de aprecieri din partea susținătorilor. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit multe mesaje de la cei de acasă, în care a fost anunțată că s-au mobilizat și vor continua să o voteze. 

Ilinca Vandici: Ai fost pe primul loc în preferințele celor de acasă.

Citește și: Iris și Georgiana, alianță împotriva Andreei? Ce acuzații s-au adus în platoul Bravo, ai stil 2023: „Au făcut o strategie pentru a mă elimina”

Iris: Am fost foarte fericită, cumva mă așteptam. În ultimele zile am primit foarte multe mesaje și sunt foarte fericită.

Cred că a contat că mi-am recăpătat energia pe care am pierdut-o pe parcurs.

Ilinca Vandici: Ai și spus în culise că ai simțit că a venit un val de aprecieri.

Iris: Am primit un val de mesaje, zeci de oameni mi-au spus că au fost mai puțin vocali și că vor demonstra că mă susțin.

M-am simțit copleșită cu atenție în ultima perioadă. Competiția e din ce în ce mai grea, avem multe provocări și simt o mobilizare. În ultimele două săptămâni nu am aflat cine este cea mai votată și aștept, sper să fiu acolo sus, pentru că am nevoie și nu vreau să plec acasă.

Andreea, după ce nu a mai fost pe primul loc în voturile telespectatorilor: „Nu poți fi mereu acolo” 

Între Andreea și Iris de la Bravo, ai stil 2023 a fost o diferență mică în ceea ce privește voturile. Andreea a mărturisit că nu este descurajată de faptul că nu a ieșit din nou pe primul loc în voturile telespectatorilor, însă pentru ea este important că primește în continuare susținere. 

Ilinca Vandici: Nu pot să nu subliniez că diferența dintre tine și Andreea a fost una destul de mică.

Andreea: Mă bucur și eu pentru acest procentaj și le mulțumesc celor de acasă, care m-au votat. Tot ce pot să spun e că le mulțumesc.

Ilinca Vandici: Te așteptai să fii acolo pe primul loc?

Andreea: Nu contează neapărat. Nu poți fi mereu acolo.

Important este ca oamenii să fie aproape de tine, să te susțină și eu simt asta în fiecare zi, sunt copleșită. Acum am văzut și rezultatul voturilor și mi s-a confirmat că lumea mă votează și mă bucur de lucrul ăsta.