Iris de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să obțină cinci pe linie în ediția concept din această seară! Concurenta a mărturisit că s-a simțit în largul ei, iar stilul anilor 2000 o reprezintă extrem de mult. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost de părere că nu regăsește tema în totalitate în ținuta ei. 

Citește și: Iris, mărturisiri la peste două luni de când a intrat pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra este epuizată: „Am obosit vizual, inspirațional”

Iris: Mi-a venit mănușă, eu mă simt acasă, chiar dacă aveam doar doi ani.

Andreea: Îmi place ce ai făcut, mai ales partea de jos. Mi-ar fi plăcut să ai mai multe brățări. Nu înțeleg litoralul.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 i-a dat pe spate pe jurați cu ținuta ei: „Ești splendidă!” 

Iris i-a cucerit pe jurații de la Bravo, ai stil 2023 cu ținuta din această ediție! Concurenta a reușit să respecte tema ediției concept, iar detaliile pe care le-a integrat în acest outfit au atras atenția juraților. Cei trei au felicitat-o și i-au oferit nota maximă. Iris de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că ideea ținutei îi aparține în totalitate, iar costumul a fost făcut la comandă. 

Citește și: Ținuta lui Iris, desființată de jurați. Maurice Munteanu i-a spus verde în față concurentei: „Look-ul e sinistru, nu-mi place nicio piesă”

Maurice Munteanu: Dragă, ai controlat foarte bine accesorizarea. Ai inclus toate elementele specifice acelei perioade, inclusiv zonei muzicale, litoralului și așa mai departe. Tema nu era plajă, litoral, asta poate să însemne orice. Ai dozat foarte bine elementele, așa fel încât tot acest ansamblu kitschos este dezirabil, plăcut ochiului.

Alexandru Abagiu: Și mie îmi place foarte mult. Vreau să aplaud calitatea pieselor pe care le-ai adus în platou. Sunt foarte bine realizate, totul stă mănușă pe tine. Părul mă ducă cu gândul la anii 2000. Vreau să vedem și încălțările. Încălțările sunt foarte bine plasate în acest context și merge foarte bine accesorizarea asta cu blană peste ele.

Un look impecabil, bravo!

Iris: Costumul e făcut la comandă. E ideea mea în totalitate, făcut la comandă, fără probă. Astăzi de dimineață l-am probat pentru prima dată.

Raluca Bădulescu: Este excepțională! Bravo! Ești splendidă! Se vede că îi priește concurența lui Iris, că altfel se lasă pe tânjeală.