Ținuta lui Iris, desființată de jurați. Iris a ales ca astăzi să prezinte în platoul „Bravo, ai stil!” o ținută care, potrivit colegelor sale, o reprezintă și care se încadrează în zona stilistică pe care o abordează cu plăcere.

Ținuta lui Iris, desființată de jurați. Totuși, outfitul a fost pe placul lui Beatrice: „Te regăsesc în el”

Beatrice a comentat look-ul pe care l-a conturat Iris și chiar l-a apreciat.

Tânăra a spus că o vede cu adevărat pe competitoarea sa în ținuta pe care a prezentat-o în această seară.

Citește și: Iris și Andreea, schimb dur de replici! Una dintre concurente a răbufnit după comentariile din mediul online: „Nu-mi place de ea. Nu cumpăr ce vinde”

„Îmi place foarte mult ținuta, îți vine foarte bine. Mi se pare că e în zona pe care tu o stăpânești cel mai bine.

Îmi place ce ai pe sub, mi separe că este o lenjerie care se poate vedea. Cred că mi-ar fi plăcut dacă topul ar fi venit mai sus. Per total chiar îmi place și chiar te regăsesc în el”
, a spus Beatrice.

Maurice Munteanu, foarte critic cu privire la ținuta lui Iris: „În banii ăștia e și puțin haios”

Alexandru Abagiu a complimentat partea de beauty pe care a conturat-o Iris, însă Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu nu au fost deloc impresionați de felul în care concurenta a ales să se prezinte. În final, singura steluță pe care a primit-o în această seară Iris i-a fost acordată de către Alexandru Abagiu.

Alexandru Abagiu: „Îmi place foarte mult că ai no make-up make-up.

Mi-ar fi plăcut să faci altceva la capitolul păr, mi-ar fi plăcut să ai claia aia de păr. Nu spun că ce ai făcut acum e greșit dar spun că dacă ai fi mers acolo ai fi fost și mai propusă, și mai interesantă.”

Citește și: Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Iris este de partea ei: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea”

Maurice Munteanu: „Look-ul e sinistru, stylingul este sinistru, dar lăsând la o parte că e sinistru și că nu-mi place nicio piesă, poate cizma aia ar putea să însemne ceva dar în niciun caz aici, dar în banii ăștia e și puțin haios. Faptul că ai băgat un cizmă nu că mă agită, nu că mă irită...”

Raluca Bădulescu: „Asta cu un crac băgat și unul nu este exact ca la fotbal, la pauză, când oamenii sparg o sămânță.

Iris, ținuta nu e bună deloc. Bereta seamănă cu o perdea de duș. Sunt o grămadă de lucruri care nu au legătură unele cu celelalte.”