Ioana de la Bravo, ai stil 2023 i-a emoționat pe jurați în ediția concept din această seară, intitulată „Litoral anii 2000”. Concurenta a venit în platoul emisiunii cu o ținută inspirată de Cristiana Răduță, în videoclipul piesei „Amor, Amor”. Ținuta propusă de Ioana nu a convins-o pe Andreea, care i-a transmis că nu se află în tema ediției concept. 

Citește și: Ioana s-a pregătit de distracție, însă jurizarea i-a lăsat un gust amar. Concurenta a primit o singură steluță: „Accesorizarea șchioapătă”

Andreea: Îmi place mult rochia pe care o porți, dar nu consider că se potrivește cu tema sau faptul că suntem într-o gală.

Ioana: Referința o cunoști?

Andreea: Spune-mi tu.

Ioana: O să îți arăt în spate videoclipul. În anii 2000 se purtau cred că de toate, printre care și genul acesta de croi.

Nu am găsit în 2023 ceva similar cu ce se purta atunci.

Andreea: Îmi place rochia, dar mi se pare că ai făcut puțin cu ea. Nu înțeleg de ce ai un măr. Nu prea îmi place.

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 i-a emoționat pe jurați: „M-ai dus în momentul ăla. M-ai emoționat” 

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să îi emoționeze de-a dreptul pe cei trei jurați cu apariția ei, în special pe Alexandru Abagiu. Juratul a mărturisit că a luat parte la filmările videoclipului, unde s-a ocupat în totalitate de tot ceea ce înseamnă machiaj. Notele primite de Ioana au fost: Alexandru Abagiu- 4, Raluca Bădulescu- 3, Maurice Munteanu- 3. 

Citește și: Ioana a trezit nostalgia în jurați. Totuși, concurenta a dat greș cu look-ul: „Ținuta nu e bună”

Alexandru Abagiu: Primul acord și pur și simplu mi s-a ridicat părul pe mine. A fost o perioadă superb și mă declar extrem de fericit. Anii ăștia au fost anii în care și eu am început, în care am fost pe seturile de filmare.

Am fost pe seturile de filmare, ca să trecem pe subiect direct. Vorbim despre Cristiana Răduță, despre un clip care a durat trei zile și trei nopți, ca în povești. Un set construit și deconstruit, cu sere întregi aduse. Hainele erau făcute de Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să îl odihnească. Pentru vremurile respective, acolo s-a făcut performanță. M-ai dus în momentul ăla. M-ai emoționat, doar amintindu-mi ce am putut să trăiesc la momentul ăla.
Absolut tot a fost făcut de mine și nu numai. Cu look-urile acestea am fost la festivaluri, am avut tipologia asta de look pe scenă. M-am emoționat.

Raluca Bădulescu: Și pe mine m-a emoționat prezența ta. Ținuta ta este exact ce purta Cristiana Răduța în videoclip. Eu aș fi renunțat la colier, aș fi păstrat treaba aia de pe mână.

Maurice Munteanu: Mi-ai transmis și mie foarte multe amintiri. Trimiterea către videoclip este mai mult decât evidentă, dar scârțâie accesorizarea. Pari din peisaj, decupată din acea perioadă.