Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a impresionat cu ținuta din ediția de miercuri seara, 7 iunie 2023. Chiar dacă unele dintre concurente au lăudat-o pentru look-ul ei fresh, există anumite elemente stilistice pe care au mărturisit că le-ar fi schimbat la ținută.

Citește și: Ioana a trezit nostalgia în jurați. Totuși, concurenta a dat greș cu look-ul: „Ținuta nu e bună”

Beatrice: Ioana, strălucești prin toți porii astăzi. Chiar îmi place ținuta ta de astăzi. Cred că aș fi văzut totuși niște pantaloni cu talie înaltă și încălțări puțin mai prețioase.

Ioana: Am considerat că partea de sus e suficient de încărcată, de prețioasă.

Alexandra: E drăguțică partea de sus, topul e o bijuterie, dar eu aș fi încărcat situația asta.

Aș fi pus o curea mare, aș fi pus niște ciocate, o pălărie cu roz.

Ioana nu a obținut nicio steluță din partea juraților: „Trebuie să faci ceva să te organizezi”

Ținuta Ioanei la Bravo, ai stil 2023 din această seară a avut potențial, însă accesorizarea a stricat tot. Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au complimentat-o pentru modul cum arată, cum și-a aranjat părul, dar și topul ales pentru ținută.

Cu toate acestea, ea a fost sfătuită să fie mai atentă la accesorizarea, deoarece a dat din nou greș. Concurenta nu a obținut nicio steluță din partea celor trei jurați.

Alexandru Abagiu: Te felicit pentru talie și cum se vede contrastul ăsta. Ai un corp inimaginabil, este incredibil, dar e un contrast mare între zona taliei și zona soldurilor. Creează senzația asta de armură în partea de sus.

Cerceii îți vin foarte bine, ai făcut ceea ce trebuie cu părul.

Citește și: Ioana, ținută de trei steluțe în această seară la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a primit și câteva recomandări: „Dragă, piesele sunt cele mai importante”

Maurice Munteanu: Ție ți se pare că piesele se potrivesc între ele? Geanta asta se potrivește cu sandalele astea? Ce v-am spus eu, fetelor? Topul este frumos, puteai să faci ceva cu el.

Nu mă deranjează că ai combinat top cu jeansi, aș fi pus altceva în picioare. Îmi place părul, îmi place cu cerceii, dar aș fi scuturat mult treaba asta. Geanta este de fapt problema.

Raluca Bădulescu: Trebuie cumpărat foarte atent acest gen de încălțări. Nu toate încălțările acestea sunt frumoase, sunt de evitat. Trebuie să faci ceva să te organizezi, Ioana. Este păcat de tine, de potențial.

Ai mici scăpări care strică ținuta de la bază.