Ioana a trezit nostalgia în jurați. Ioana a ales să meargă la un after party lejer. Aspiranta la marele premiu a decis ca, pentru aceste eveniment, să poarte o pereche de pantaloni de trening, pantofi cu toc și accesorii foarte strălucitoare.

Ioana a trezit nostalgia în jurați, însă Iris a criticat alegerea vestimentară a competitoarei sale: „Mi s-a părut o greșeală pe care nu prea o ai cum să o faci”

Beatrice și Iris au comentat look-ul pe care l-a prezentat Ioana în ediția din această seară. În timp ce Beatrice a spus că este încântată de ideea de la care a pornit competitoarea sa, Iris a taxat-o dur pe aceasta.

Beatrice: „Îmi place ideea ținutei, însă eu aș fi ales un pantalon cargo, tot strâns în partea de jos.

Pantalonii aceștia mi se par puțin mult prea sport pentru ce ai vrut tu să propui.”

Citește și: Ținuta Ioanei, surpriză neplăcută pentru jurați. Concurenta nu i-a impresionat: „Nimic nu-mi place. Nu înțeleg de ce ai făcut asta”

Iris: „Acei pantaloni de trening nu aveau nici cea mai mică legătură cu acei pantofi și era foarte deranjat.

Mi s-a părut o greșeală pe care nu prea o ai cum să o faci, nu prea o face nimeni.”

Ioana nu a primit nici măcar o steluță în această seară. Jurații au considerat că a compus un look vechi: „L-ai stricat”

Jurații nu au fost deloc încântați de felul în care Ioana a combinat pantalonii de trening cu pantofii cu toc mediu.

Prin urmare, aceștia nu i-au acordat concurentei nici măcar o steluță.

Maurice Munteanu: „Ăsta este un look vechi, dar l-ai stricat. Eu la acest look aș fi păstrat un top alb, dar tip maiou. Ador jerseul fin fără sutien. Mi se pare ceva divin. Îmi place ce ai la gât, prefer totuși diamante. N-aș fi pus pantalonul ăsta de trening. Eu aș fi pus niște pantaloni din piele dacă voiai să o duci pe vechi și sandale vechi cu toc cui, de 15.

Jacheta ar fi trebuit să fie din mătase.”

Citește și: Rebecca, mișcări de excepție la „Bravo, ai stil!”. Jurații, avertisment pentru celelalte concurente: „S-a ridicat nivelul. Așa ar trebui să arate o defilare”

Raluca Bădulescu: „Când ai defilat fix m-ai dus cu gândul la anii noștri din trecut. Ținuta ar fi fost bună dacă ai fi ales alți pantaloni.

Nu știu de ce toate alegeți tocul ăsta între. Geanta ca formă nu este potrivită. Ținuta nu e bună.”

Alexandru Abagiu: „Nu-mi plac pantalonii deloc și am o problemă cu părul, pentru că pare sărăcăcios, pare foarte fin. Până acum ai jucat-o foarte bine. Poți să te joci cu pudră la rădăcină.”