Rebecca, mișcări de excepție la „Bravo, ai stil!”. Rebecca a intrat de ieri în competiția de modă. Tânăra este acum concurentă cu drepturi depline la „Bravo, ai stil!” 2023 și profită din plin de timpul petrecut în emisiune.

Astfel, după ce ieri a făcut o adevărată impresie prin ținută, dar și prin energia ei, concurenta i-a uimit și astăzi pe specialiștii de la masa juriului.

Rebecca, mișcări de excepție la „Bravo, ai stil!”. Defilarea tinerei i-a pus pe gânduri pe jurați: „Vă rugăm, defilări ca ale Rebeccăi din partea tuturor concurentelor de acum înainte”

Rebecca a profitat de faptul că este o adevărată maestră a dansului, așa că a pus în scenă o defilare cu adevărat excepțională, din punctul de vedere al juraților.

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au fost atât de impresionați de felul în care și-a prezentat concurenta ținuta încât le-au îndemnat pe celelalte aspirante la marele premiu că, începând din acest moment, așa ar trebui să defileze.

Maurice Munteanu: „Iertați-ne că intervenim. Voiam să o felicit pe nou intrata, sper că nu o să fie și curând ieșita. Îi doresc cât mai multă ședere în cadrul acestei competiții.

Voiam să le spun colegelor ei de platou că așa ar trebui să arate o defilare.”

Citește și: Maria, cuceritoare în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra i-a dat gata pe jurați: „Este operă de artă ce ai făcut”

Raluca Bădulescu: „În felul acesta avem și noi timp, și telespectatorii să vă admire, să admire ținuta, să vă vadă pe voi în ultimă instanță.

Așa că vă rugăm, defilări ca ale Rebeccăi din partea tuturor concurentelor de acum înainte.”

Ilinca Vandici: „S-a ridicat nivelul. Ce ne facem acum, om vedea noi fetelor. O luăm ușor.”

Rebecca, lecție de bachata pentru jurați și Ilinca Vandici, chiar în platoul „Bravo, ai stil!”: „Ne plac surprizele”

Povestea pe care a prezentat-o Rebecca a fost legată tot de faptul că aceasta este instructor de bachata.

Astfel, tânăra a decis să le dea juraților și Ilincăi Vandici câteva lecții de dans.

Rebecca: „V-am înscris la casting pe toți. Vă explic acum ce trebuie să faceți. Eu cu Raluca dansăm la Romeo, Maurice și cu Alex vor dansa pentru Rosalia, iar Ilinca va fi coregraf. Iar ca să nu ne facem de râs trebuie să vă arăt repede pașii de bachata.

Repede, repede.”

Citește și: Maria, cuceritoare în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra i-a dat gata pe jurați: „Este operă de artă ce ai făcut”

Raluca Bădulescu: „Vin eu cu două picioare stângi, că vreau să duc dansul la un nou nivel.”

Rebecca: „La ora mea nu se vorbește!(...) Eu consider că sunteți pregătiți.”

Maurice Munteanu: „Rebecca, ești foarte drăguță, îți mulțumim că te-ai gândit la noi. Ne plac surprizele.”