Ioana s-a pregătit de distracție, însă jurizarea i-a lăsat un gust amar. Ioana a ales să poarte în această seară un look potrivit pentru a merge la o seară de distracție alături de prietenele sale.

Ioana s-a pregătit de distracție, însă jurizarea i-a lăsat un gust amar. Celelalte concurente i-au criticat ținuta: „Mi se pare că strică tot”

Concurentele care au comentat look-ul Ioanei au fost Georgiana și Rebecca.

Tinerele nu au fost prea impresionate de ținuta pe care a conturat-o Ioana. Acestea au precizat care sunt piesele vestimentare care nu au fost deloc pe gustul lor.

Citește și: Picioarele Ioanei au atras toate privirile. Concurenta a făcut furori în platoul „Bravo, ai stil!”: „Pe tocuri până la moarte”

Georgiana: „Nu-mi plac deloc încălțările și mi se pare că strică tot.

Sacoul îmi place, nu mi se pare că dacă puneai tocuri te duceai într-o zonă mai vulgară. Aș fi înlocuit cerceii cu ceva la gât.”

Rebecca: „Mie îmi plac foarte mult balerinii, în schimb nu-mi place rochia. Nu mi se pare că te avantajează, deși picioarele ei sunt superbe. Nu-mi place rochia în sine.”

Look-ul Ioanei i-a adus o singură steluță în această seară: „Nu găsesc potrivită rochia”

Raluca Bădulescu a punctat faptul că look-ul Ioanei nu a fost unul rău, însă ceilalți doi specialiști nu au fost prea încântați de felul în care concurenta s-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!”. Astfel, Ioana a obținut o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu.

Raluca Bădulescu: „Mie îmi place look-ul ăsta misterios pe care l-ai conturat, cu ochelari.

Mi-a plăcut când ai defilat. Ai un șarm, ai un aer aparte. Mie mi se pare completă ținuta pe care o porți doar cu acei ochelari. Altfel, balerinii ăia sunt urâți, nu-mi plac. Îmi place ce ai făcut. Nu este vreun styling, însă e ceva.”

Citește și: Ioana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra a venit pregătită să îi dea gata pe jurați: „Eu am avut un șoc”

Maurice Munteanu: „Puteai să faci multe chestiuni cu sacoul, dar mie nu-mi place accesorizarea, nu-mi place mixul dintre sacou și rochie. Nu găsesc potrivită rochia asta strâmtă, mulată, elastică, pentru acest sacou, chiar dacă sunt ambele piese albe. Accesorizarea șchioapătă. E prea matchy matchi ciuntit.”

Alexandru Abagiu: „Structural ăsta e sacoul de la mijloc. Ar fi putut fi îmbunătățit cu un nasture mai calitativ.

E un nasture destul de bizar, negru. Mă duci într-o zonă în care am mai fost. Era mai fericit atunci decât acum. Însă, per total, este un look curat. Însă, întrebarea e dacă este destul pentru Bravo, ai stil?”