Aza, cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Telespectatorii celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră au avut parte de o surpriză în această seară.

O nouă concurentă a intrat pe porțile „Bravo, ai stil!”. Cu aspirații mari și cu ochii pe marele premiu, Aza a intrat în concursul de stil.

Aza, cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Noua aspirantă la marele premiu a pășit încrezătoare în platoul emisiunii: „Cred că să fie o experiență foarte frumoasă”

Aza a mărturisit că, în acest moment, consideră că îi lipsește tupeul, fapt ce s-ar putea schimba însă pe parcursul acesteia în cadrul emisiunii, așa cum a dezvăluit chiar cea mai nouă aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Citește și: Iris de la Bravo, ai stil o atacă dur pe Andreea! Ce crede, de fapt, despre colega ei de platou: „Ar fi culmea culmilor ca această fată să câștige sezonul 8”

„Am venit aici ca să mă cunoașteți mai bine. Am 24 de ani și sunt pasionată de modă. Sinceră să fiu, am venit la Bravo, ai stil! să încerc să îmi fac o identitate vizuală și muzicală, ca să pot și eu să mă integrez în industria asta mai bine și să arăt ce aș putea eu să fac. Sinceră să fiu, îmi lipsește tupeul. E posibil să capăt și curaj și tupeu.

Cred că să fie o experiență foarte frumoasă.(...) Sunt pasionată să fac outfit-uri, sunt pasionată să caut, să îmi cumpăr haine, sunt pasionată și să cânt”, a spus Aza.

Aza a dezvăluit de unde provine numele ei: „Sună interesant”

Înainte să jurizeze look-ul cu care Aza s-a prezentat în prima sa seară la „Bravo, ai stil!”, Alexandru Abagiu a vrut să afle de la ce provine prescurtarea numelui concurentei și care este adevăratul ei prenume.

Emoționată, Aza a răspuns prompt la toate curiozitățile juratului.

Alexandru Abagiu: „Ai o energie foarte specială și radiezi, asta îmi place la tine. Ai grijă, că noi suntem consumatori mari de energie. De unde vine numele tău?”

Citește și: Jasmine a intrat sub lupa juraților! Câte steluțe a primit noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023: „Suntem cu ochii pe tine”

Aza: „Aza vine de la Amzaru, numele de familie.”

Alexandru Abagiu: „Sună interesant. Și numele tău?”

Aza: „Gabriela.”