Jasmine a intrat recent în competiția Bravo, ai stil 2023 și a avut ocazia să deschidă ediția concept din această săptămână, difuzată sâmbătă, 17 iunie 2023, pe Kanal D2. Ediția concept a săptămânii este „Candyland”, iar concurenta a avut un moment spectaculos în platou, iar printre invitații s-a aflat chiar și fratele ei. 

Citește și: Jasmine a intrat sub lupa juraților! Câte steluțe a primit noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023: „Suntem cu ochii pe tine”

Ilinca Vandici a aflat că Jasmine a întârziat două ore la filmări, în contextul în care toate fetele au un program bine stabilit. Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 trebuie să ajungă la studio la ora 09:00, iar Jasmine a întârziat aproape două ore. 

Ilinca Vandici: Ce s-a întâmplat astăzi?

Jasmine: M-am trezit la 5, am fost la unghii, apoi am fost la machiaj, apoi la o probă, am fugit, am condus cu grijă și apoi am ajuns aici.

Am ajuns la 10:50 sau 11.

Ilinca Vandici: Și la ce oră trebuia să fii?

Jasmine: Am anunțat că întârzii, pentru că venisem deja pregătită cu machiajul și părul întins, trebuia să îmi dau doar cu gel pe păr. Am anunțat într-adevăr că ajung la 10, dar am întârziat și am ajuns la ora 11.

Ilinca Vandici, după ce Jasmine a întârziat două ore la filmări: „Programul e program, trebuie respectat” 

Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 i-a explicat prezentatoarei că a anunțat din timp că întârzie, asta deoarece a ales să se machieze în altă parte și nu mai avea nevoie să facă acest lucru la studio. Acestea fiind spuse, Ilinca Vandici i-a adus aminte regulile competiție și că programul trebuie respectat de fiecare concurentă în parte. 

Ilinca Vandici: Ai spus că îți e cam greu să îți controlezi stările, emoțiile în astfel de momente.

Citește și: Ea este Jasmine, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! A primit trei steluțe din prima: „De mică mi-am dorit să ajung aici”

Jasmine: Eu cred că cine nu greșește nu muncește.

În momentul în care pui foarte mult patos în ceea ce faci te consumi foarte mult. Pe mine mă copleșesc emoțiile și m-am simțit foarte prost. Sper că nu am încurcat pe nimeni. În cazul în care nu puteau colegele să îmi facă părul, îl făceam eu.

Ilinca Vandici: Vreau să îți spun și ție, pentru că ai intrat recent în competiția noastră, că aveți un program pe care îl respectă toată lumea, indiferent că alegeți să vă faceți în altă parte sau să veniți aici.

Programul e program, trebuie respectat, toată lumea știe asta. Ar trebui și tu să ții cont pentru că mai mult ca sigur ai capacitatea să te organizezi și să reușești să pui lucrurile cap la cap în timp util.