Jasmine este noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! În vârstă de 21 de ani, tânăra este studentă la două facultăți și activează în domeniul de social media. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că și-a dorit să ajungă în competiție încă de când era mică. 

Jasmine: Sunt foarte fericită să mă aflu aici. Platoul pare mult mai mare acasă, e foarte mic.

Mă bucur să mă aflu aici. Cu siguranță o să iau experiența Bravo, ai stil ca pe o experiență de viață, utilă, din care voi învăța foarte multe. Sunt aici să învăț.  Am 21 de ani, sunt studentă la Drept și la Psihologie, în anul 3. În paralele activez în domeniul social media. Am venit la Bravo, ai stil să mă distrez, de mică mi-am dorit să ajung aici.
Întotdeauna am avut activitate, după liceu mergeam la dans sau mergeam la canto. Am jucat și într-un film și a fost și în cinematografe. Inițial am fost aleasă pentru rolul pozitiv, dar la casting l-am primit pe cel negativ. În general, personajele negative au ceva aparte. Abia aștept să experimentăm Bravo, ai stil împreună.

Citește și: Alexandra i-a dat pe spate pe jurați în prima ei gală! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit 5 pe linie: „Îți stă splendid! Ne-ai căpiat!”

Ilinca Vandici: Știu că ai început să creezi conținut pe social media în pandemie.

Jasmine: Planurile erau altele, trebuia să plec în Anglia și să studiez, însă am fost nevoită să rămân aici. Am început să activez în pandemie în domeniul de social media. M-am înscris aici la Facultatea de Drept și m-am înscris și la Psihologie. Am urmărit emisiunea de la început. 

Fiind studentă la psihologie, pot să zic că am un profil psihologic pentru fiecare concurentă.

Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din prima: „Te felicit”

Jasmine a intrat cu dreptul în cea mai cunoscută emisiune de modă din România. Noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților și a fost felicitată.

Raluca Bădulescu a observat că tânăra are o pasiune pentru modă și așteaptă următoarele ei propuneri vestimentare. 

Alexandru Abagiu: Îmi place ce ne prezinți, dar nu pot să nu remarc că deja devine o uniformă pentru fetele noi din emisiune. Te felicit oricum, mi se pare că te flatează. Îmi place felul în care ți-ai aranjat părul, machiajul. Nu mă omor după accesoriul de pe față.

E un look unitar, îmi place touch-ul de culoare. O singură remarcă mai am. Atenție foarte mare când purtați tipul acesta de ciorap. Uitați-vă întotdeauna cum arată piciorul din spate.

Raluca Bădulescu: Îmi place styling-ul pe care l-ai făcut. Ultimele concurente vin cu lecțiile învățate. Cred că vei fi o concurentă foarte puternică. Mi se pare că ești fiartă pe modă.

Maurice Munteanu: Pentru o primă intrare, să știi că îmi place. Ai o apariție armonioasă, puțin surprinzătoare. Aștept să ne spui despre profilul psihologic al colegelor tale.