Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai noi concurente în competiție și a început deja să facă furori! În ediția concept „Litoral anii 2000”, ea a mărturisit că s-a simțit în largul ei și a simțit că această gală i s-a potrivit mănușă.

Citește și: Alexandra de la Bravo, ai stil a scos-o din sărite pe Iris! Ce i-a putut spune noua concurentă: „Ți se pare că o femeie stilată stă cu rădăcinile nevopsite?”

Alexandra: Mi-a plăcut conceptul, mi s-a părut că mi se potrivește mănușă.

Maria: Îți stă foarte bine cu nuanța aceasta. Te prinde și machiajul. Îmi plac accesoriile. Singura chestie e că nu îmi place fusta.

Alexandra i-a cucerit pe jurații Bravo, ai stil 2023 din prima ei gală: „Îți vine divin”

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a primit 5 pe linie din parte ajuraților, care i-au complimentat look-ul bine conturat din această seară. Alexandru Abagiu i-a transmis că a fost prima concurentă care a adus elementele specifice perioadei în ceea ce privește machiajul. Juratul Maurice Munteanu a lăudat-o pentru accesorizare, iar Raluca Bădulescu i-a mărturisit că look-ul este unul extrem de actual.

Citește și: Alexandra a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” ca un leu în junglă! Tânăra le-a declarat război celorlalte concurente: „Am simțit că tremurau puțin scaunele”

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult. Te-ai jucat cu textura asta de prosop, culoarea îți vine divin. Chiar și machiajul pe care l-ai realizat mi se pare că e atât de bine făcut pentru povestea asta, încât mă duci cu gândul la perioada aia. Ești prima concurentă care vine cu conturul specific perioadei, cu gloss-ul ăsta. Așa era litoralul, în splendoarea lui, în anii 2000.

Maurice Munteanu: Este clar că ai simțit tema din seara asta. Ai controlat bine și accesorizarea, că asta e o altă discuție. Ținuta are ceva vechi, divin, dar și ce va italienesc. Îmi place foarte mult! Bravo!

Raluca Bădulescu: Alexandra, ești frumoasă de pici, iar styling-ul pe care l-ai făcut este perfect pentru temă, perfect pentru viață.

Eu sunt sigură că ai ieși așa, că acum vine vara. Îți stă splendid! Ne-ai căpiat!