Schimb de replici neașteptat între Alexandra și Iris de la Bravo, ai stil 2023. Cele două concurente au fost protagonistele unui moment tensionat chiar în culise. Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că are multe lucruri în comun cu câștigătoarele celorlalte sezoane, moment în care Iris a intervenit și a mărturisit că o roșcată lipsește de pe lista câștigătoarelor, însă vrea să ocupe ea acest loc.

Citește și: Maria, luată la ochi de Alexandra. Noua concurentă are câteva nelămuriri: „Mi se pare că plimbă niște haine în platou fără puțină viață”

În acel moment, Alexandra s-a legat de părul lui Iris și a sfătuit-o că ar trebui să se vopsească dacă își dorește să fie numită roșcată. Iris a fost vizibil deranjată de acest comentariu.

Alexandra: Mi se pare că comparând cu femeile care au titlurile de cele mai stilate femei din România, mi se pare că avem multe în comun eu și ele. Eu și ele, nu restul și ele. Atât.

Iris: Lipsește o roșcată de acolo, dar vine.

Alexandra: Trebuie să te nuanțezi înainte ca să fii roșcată.

Momentan ți s-a cam dus culoarea de la păr.

Iris: Mi s-a părut o răutate asta cu părul.

Alexandra: A fost o glumă, frate. Toate lucrurile pe care le spun sunt niște glume.

Iris: Ai zis-o ca și cum nu m-aș îngriji, cum ai spus în prima ta ediție de tenul meu și fața mea, că eram obosită, ceea ce era vizibil.

Alexandra: Nu trebuie să ne legăm de toate detaliile astea care să creeze un pachet complet de femeie stilată. Ai rădăcinile nevopsite, ce vrei să îți zic? Ți se pare că o femei stilată stă cu rădăcinile nevopsite?

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a intervenit în discuție și i-a reproșat Alexandrei că ar trebui să fie mai atentă la ea decât la celelalte fete.

Ioana: Ne-ai luat pe toate la ture, că stăm nu știu cum. Am studiat și eu postura ta, cu picioarele stăteai frumos, dar și tu stăteai la fel de cocoșată.

Alexandra: Dacă vreau să vorbesc, pot să vorbesc liber aici. Pur și simplu discut lucruri, am vorbit general și cine se simte se acuză.

Ioana: Ai zis că ești atentă la detalii. Ai foarte multe scame pe basmaua asta.

Alexandra: Văd că ți-o cauți cu mine și prefer să mă abțin din discuțiile astea care devin agresive.

Concurentele au intrat sub lupa Alexandrei: „Tăcerea mea e un răspuns”

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost criticată de celelalte concurente pentru faptul că de când a intrat în emisiune tot ceea ce face este să se ia de aspectul lor. 

Ioana: I-am spus că tonul face muzica. Și Rebecca a venit cu impresii despre noi, dar a spus-o într-un alt mod. Ea a venit, ne-a arătat cu degetul, ne-a apostrofat pentru ținuta pe care o avem pe scaun. Ar fi frumos să ne ponderăm modul în care îi arătăm cu degetul pe ceilalți.

Alexandra: Bine. Tăcerea mea e un răspuns. Ea a vorbit cumva în numele tuturor fetelor, le-a apărat pe toate.

Ioana: Eu nu am zis așa ceva, tu ai spus. Am intervenit în momentul în care a jignit-o cumva pe iris, când i-a zis de păr.

Alexandra: Cu Iris a fost o glumă, pur și simplu.