Alexandra, comparată cu o fostă concurentă de Beatrice. De când a intrat Alexandra în competiția de stil, anumite concurente nu au fost foarte încântate de atitudinea acesteia, pe care au catalogat-o drept una de superioritate.

Totuși, tânăra spune că este vorba doar despre foarte multă încredere în propria persoană, nu despre atitudinea de superioritate pe care o invocă Beatrice.

Alexandra, comparată cu o fostă concurentă de Beatrice. Economista a avertizat-o: „Să nu aibă același final”

În opinia lui Beatrice, Alexandra afișează o atitudine similară cu cea pe care o avea Diana, în perioada în care se afla în competiție. Tânăra consideră că noua concurentă se consideră superioară celorlalte aspirante la marele premiu „Bravo, ai stil!”, însă Alexandra a explicat că nu este vorba despre acest lucru.

Beatrice: „A intrat pe ceartă Alexandra, ca Diana. Să nu aibă același final. Mă refer la ceartă.”

Alexandra: „Păi și atunci ce te face să crezi că aș avea același final? Mă îmbrac drăguțel, zic eu, să nu mă mai pun iarăși pe un piedestal. În schimb Diana nu excela pe partea de styling. Plus că nu mă cert cu nimeni.

Mai mult atunci când mă cert te ignor.”

Citește și: Ținuta lui Beatrice, complimentată! Totuși, Maurice Munteanu i-a atras atenția tinerei: „Nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale”

Beatrice: „Mă refer că ai intrat cu o atitudine de superioritate. Mamă, ce zeitate a venit la noi!”

Alexandra: „Cu asta nu pot să te contrazic.

Așa este, chiar mă consider foarte bună din toate punctele de vedere și nu o să spun altceva despre mine dacă asta cred, dar nu în comparație cu voi, eu mă compar cu mine. Am și spus, nu vă consider competiție, vă consider colege de platou și punct. Nu mă raportez la mine prin voi sau la voi prin mine.”

Alexandra, hotărâtă să arate că are încredere în ea. Beatrice i-a dat replica: „Mi s-a părut că a venit cu un aer de superioritate”

După ce Beatrice a deschis discuția despre modul în care a intrat Alexandra în competiție, noua concurentă a mărturisit că are de gând să își păstreze părerea foarte bună pe care o are despre ea și că nu va lăsa pe nimeni să îi stea în cale.

Alexandra: „Am venit cu super multă încredere în mine și las asta să se vadă.

Nu vreau să ajung la o ceartă cu cineva punctual. Sunt discuții care pot să ajungă la un punct rezonabil pentru toată lumea și să învățăm fiecare din discuțiile alea. Cu siguranță poate să fie(n.red interpretată greșit). Poate să fie încadrată în altă zonă asta. Nu se așteptau să intrăm, nici eu, nici Rebecca, direct în pâine. Nu o să mă tragă nimeni în jos.”

Citește și: Raluca Bădulescu, sfaturi pentru tinerele care își doresc o relație. Vedeta Kanal D2, mai sinceră ca niciodată: „Hai să fim reale”

Beatrice: „Cred că nimeni nu are intenția asta.”

Alexandra: „Vorbeam la modul general.”

Beatrice: „Poate am înțeles-o greșit. Mi s-a părut că a venit cu un aer de superioritate.”