Beatrice părăsește Bravo, ai stil 2023. Concurenta și-a declarat în ultimele ediții dorința de a nu mai fi votată și de a părăsi competiția. Chiar dacă este una dintre veteranele sezonului 8, Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a părăsit în această seară competiția!

Citește și: Alexandra, comparată cu o fostă concurentă de Beatrice. Atitudinea noii concurente le-ar fi deranjat pe celelalte tinere: „Mamă, ce zeitate a venit la noi!”

Maria este câștigătoarea ediției concept „Litoral anii 2000”, în timp ce Andreea s-a clasat pe ultima poziție în notele primite din partea juraților. Ea a fost prima concurentă nominalizată spre eliminare, căreia i s-au alăturat Beatrice și Iris.

Beatrice, eliminată de la Bravo, ai stil 2023! Ce mesaje i-au transmis jurații

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, motiv pentru care a fost eliminată.

Ea a izbucnit în lacrimi, însă a mărturisit că se bucură de acest deznodământ. Jurații nu au lăsat-o să plece până nu i-au transmis că a fost o concurentă care a reușit să își lase amprenta în această emisiune și că pot conta oricând pe ei în viitoarea ei carieră.

Ilinca Vandici: Vom vedea care dintre cele trei a fost cel mai puțin votată în această săptămână.

Cea mai votată concurentă în această săptămână a competiției Bravo, ai stil 2023 este Iris. Concurenta care părăsește în această ediție eliminatorie este Beatrice. Îmi pare tare rău.

Iris: De acum încolo începe tot, să știi.

Citește și: Ținuta lui Beatrice, complimentată! Totuși, Maurice Munteanu i-a atras atenția tinerei: „Nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale”

Beatrice: Dar mă bucur, chiar mă bucur.

Ilinca Vandici: Ești minunată, sper să știi asta.

Beatrice: Vă pup și vă iubesc pe toți, chiar dacă uneori a părut că vă atac sau am fost poate dură. Nu a fost cu rea intenție, a fost doar pentru că am muncit extrem de mult și uneori nu mi-a ieșit.

Îmi este foarte greu să accept când nu îmi iese asta, în general. Vă mulțumesc foarte mult pentru absolut tot, sunt recunoscătoare. Cred că Bravo, ai stil este ultimatumul meu în modă, în sensul în care am terminat cei trei ani și aici am învățat cum să îmi pun în valoare creațiile.

Maurice Munteanu: Beatrice, evident că ești o fată sensibilă și asta e o chestie minunată, mai ales în zilele în care trăim.

Este clar că ești o fată educată și care are multe lucruri de oferit, inclusiv în business-ul pe care îl ai. Toți trei suntem convinși că o să faci o treabă bună în continuare.

Raluca Bădulescu: Te poți baza pe noi în viitoarea ta carieră de designer oricând.

Alexandru Abagiu: Odată cu plecarea concurentei Beatrice show-ul are de pierdut partea asta de experiment pe care ea o aducea foarte interesant în compoziția zilelor obișnuite și a galelor.