Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 nu a primit nicio steluță în ediția de joi seara, 15 iunie 2023. Concurenta a avut așteptări mult mai mare de la ținuta propusă în această seară. Nici concurentele nu au fost impresionate de ceea ce a propus colega lor. 

Citește și: Georgiana, apariție foarte ispititoare în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații nu au fost însă dați pe spate: „Duce în vulgar”

Iris: Îmi plac cromatic foarte mult și îți vine bine. Asocierea dintre fustă și geacă mi se pare nepotrivită. Cu fusta se întâmplă ceva. N-aș fi scos geaca, poate aș fi pus altceva în partea de jos. Ghiozdanul nu îmi place în context, nu îl văd neapărat. Nu mă deranjează neapărat printul, dar el e urâțel. Cerceii cam finuți pentru ce se întâmplă în partea de jos.

Georgiana: Mi-am dorit să ies din zona mea de confort. Am ales geaca și botinele în context.

Iris: Intenția e bună, însă mi se pare o problemă cu dozajul. Nu îmi place asocierea dintre ele. Aș fi păstrat partea de sus.

Jurații au criticat dur ținuta Georgianei la Bravo, ai stil 2023: „E jale!”

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 a criticat dur ținuta propusă de Georgiana, care a făcut mai mult asociere greșite în styling. Chiar dacă piesele pe care le-a purtat erau reușite individual, asocierea lor a fost una total greșită. 

Raluca Bădulescu: Ce caută cravata?

Citește și: Iris și Georgiana, alianță împotriva Andreei? Ce acuzații s-au adus în platoul Bravo, ai stil 2023: „Au făcut o strategie pentru a mă elimina”

Georgiana: Mi-a plăcut. Nu pot să scap de cravată și de cămăși. Inițial nu era în ținută.

Raluca Bădulescu: Cravata în anumite contexte e ok, dar în tot contextul ăsta cum ai simțit tu cravata? Jacheta ar fi frumoasă, ciocatele ar fi frumoase. Cămașa ar fi frumoasă, dar îmbinarea lor nu rezultă.

Alexandru Abagiu: Avem o problemă cu grafismul la nivelul capului.

Acești cercei mie îmi dau vibe de niște brățări de acces la festival. E prea interesantă combinația de elemente, care toată arată bine. Eu aș fi renunțat la dunga de pe buze, nu e atât de interesantă ținuta încât să susțină acest detaliu. Nu mă înnebunesc după cravată. Aș fi înlocuit cu o eșarfă. Mi se pare că e un look care din punct de vedere cromatic stă în picioare.

Maurice Munteanu: Puiule, e jale, e jale mare. Cerceii ăia sunt de Vama Veche, sunt oricum oribili. Ce caută o fustă cu ciocate, rucsăcel, cravată și cercei de Vama Veche? În contextul ăsta mi-ai trântit și o dungă pe buze neagră. Tu ești superbă și povestea e divină, dar în seara asta nu!

După ce nu a primit nicio steluță din partea juraților, Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 s-a întors cu lacrimi în ochi la locul ei. Ea a mărturisit că atunci când nu reușește să obțină calificative se frustrează, mai ales când își iese din zona de confort. 

Ilinca Vandici: Mi se pare mie sau ai lacrimi în ochi.

Georgiana: Da, mă înfurie teribil. Am zile când sunt în zona mea și scârțâie, ies din zona mea și scârțâie. Mă frustrează.