Georgiana, apariție foarte ispititoare în platoul „Bravo, ai stil!”. Georgiana a ales un look seducător în această seară, compus din piese negre, accentul de culoare fiind dat de rujul roșu pe care l-a avut concurenta pe buze.

Georgiana, apariție foarte ispititoare în platoul „Bravo, ai stil!”. Maria nu a fost prea impresionată de felul în care s-a prezentat competitoarea sa: „Aș fi vrut ceva mai mult”

Maria a comentat look-ul Georgianei din această seară. Concurenta a apreciat anumite piese vestimentare din cadrul ținutei propuse de competitoarea sa, însă a mărturisit că avea așteptări mult mai mari din partea acesteia.

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023, look aproape perfect! Cu ce detaliu a dat greș: „Arată puțin a pudel”

„Îmi place și nu-mi place ținuta ta.

Îmi place că tu ești frumoasă, îți stă foarte bine. Îmi place această dezgolire, îmi place asocierea dintre geantă, detaliile acestea cu puf, pantofii. Aș fi vrut ceva mai mult. Aș fi pus ceva pe deasupra, pentru că, din punctul meu de vedere e doar un costum, un compleu la care ai încercat să pui un sutien, dar nimic wow”
, a spus Maria.

Ținuta Georgianei i-a adus o singură steluță. Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au criticat dur look-ul concurentei: „Ai prea multe piese tip lenjerie pe tine”

Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu au criticat dur look-ul pe care l-a realizat Georgiana în această seară. Totuși, ținuta foarte sexy a tinerei a fost pe placul Ralucăi Bădulescu, care i-a și acordat o steluță acesteia.

Alexandru Abagiu: „Părul e ceva rău. Această coafură pe care ai realizat-o astăzi pare că e realizată la indicațiile unei nepoate de 4, maxim 5 ani și nu merge deloc cu povestea asta foarte sexy. Pare că ai transpirat. Dacă stai să te gândești, așa arată. Rujul ăsta la fel, nu funcționează cu povestea asta, pentru că duce ce ai în partea de jos în vulgar.”

Citește și: Rebecca nu a primit nici măcar o steluță în această seară. Jurați au taxat-o: „Ajungem la povestea set, peste care eu astăzi nu mai sunt dispus să trec”

Maurice Munteanu: „Ai prea multe piese tip lenjerie pe tine. Ai ales corect sutienul, dar avem acest ansamblu pijama. Aș fi închis corect bluza, obligatoriu alte încălțări, o geantă animal print care să agite foarte tare.

Ai dus-o într-un previzibil prea matchy, matchy.”

Raluca Bădulescu: „În general asta este tot zona ta stilistică, despre care tot timpul am vorbit și din care te-am rugat să ieși. E o chestiune personală mie îmi place. Ești extrem de sexy în seara asta. Le-ai asortat până în măduva oaselor. Trebuie să te gândești să faci altceva.”