Georgiana a fost salvată de o nominalizare spre eliminare în ediția concept de săptămâna trecută. Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au avut de ales între Iris și Georgiana, iar cea care a ajuns la un pas spre eliminare a fost chiar Iris. Ioana a mărturisit că votul ei pentru Iris a fost unul strategic, deoarece erau șanse mai mari ca ea să fie salvată de votul publicului.

Ilinca Vandici: Ioana, ai protejat-o pe Georgiana în ediția eliminatorie prin intermediul lui Iris?

Citește și: Look-ul Georgianei, eșec total. Jurații au criticat ținuta concurentei: „Cea mai nepotrivită combinație. Ai șapte zone”

Ioana: Da, m-am gândit că Iris poate are mai multă susținere din partea publicului și are mai multe șanse să rămână.

Eu îmi doream să rămână ambele. A fost strategic pentru că îmi place de ambele concurente.

Iris: Aveam așa un schimb de priviri cu Georgiana. A fost cumva la risc. Nu mă pot supăra, pentru că la final de zi ce ar fi fost cel mai rău? Să plec acasă și odată cu mine o concurentă puternică din competiție.

Am vizualizat mult ajungerea mea în această ediție de gală. Având în vedere parcursul meu în timpul săptămânii, era cumva de așteptat. Știam că trebuie să am o ținută foarte bună în gală. Mă așteptam sincer să câștig gala. Nu a fost să fie, dar tot am ajuns în față. Probabil aș fi făcut la fel în locul fetelor. Mi se pare că nu e un secret că sunt o competitoare bună.
Dacă o trimiteau pe Georgiana în față erau șanse mai mari să iasă din emisiune. Pe undeva cred că a fost o strategie. Ele știu cum au gândit. Oricum eu nu țin pică, nu mă supăr.

Maria, despre nominalizarea lui Iris: „Nu a fost nimic strategic” 

Ioana a dezvăluit că și-a dorit ca ambele concurente să rămână în competiție, motiv pentru care și-a îndreptat votul către cea care avea cele mai mari șanse să fie salvată de public.

Maria, pe de altă parte, a mărturisit că nu nominalizat-o pe Iris strategic, ci strict bazat pe ținutele ei din ultima săptămână, care au fost mai slabe decât ale Georgianei. 

Ioana: La oricare dintre ele îmi era greu să dau votul cel neplăcut. Cumva mă bazam pe faptul că Iris e mai veche în competiție. Îmi doream să rămână ambele în competiție.

Ilinca Vandici: Argumentația a fost că ținutele lui Iris nu au fost la fel de bune în ultima săptămână. Și Maria te-a nominalizat.

Maria: Nu a fost nimic strategic. Justificarea pe care am menționat-o în punctul în care am făcut nominalizarea este cea reală. Am ținut cont doar de gală și că mie mi-a plăcut mai mult ținuta Georgianei din gală. Niciodată nu m-am gândit să plece că e o competiție. A fost strict punctual.

Georgiana: Ioana a comparat prin stiluri, evident că eu o să îmi apăr stilul și ținutele. Eu văd câtă muncă fac eu în spate, evident că eforturile mele mi se par mai mari. E subiectivism, n-am ce să fac. Știu cât de atentă am fost la toate observațiile, criticile.