Jurații au observat imediat acest detaliu! Jasmine a intrat de ieri în competiția de fashion și a reușit deja să se facă remarcată.

Pe lângă ținutele pe care le-a prezentat și energia cu care a intrat din prima pe porțile emisiunii, mai există un detaliu care nu a rămas neobservat cu privire la aspectul tinerei.

Jurații au observat imediat acest detaliu! Alexandru Abagiu a asemănat-o pe Jasmine cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Emily Burghelea: „Mi se pare că semeni foarte mult”

Jurații au comparat-o pe cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 cu fosta concurentă, Emily Burghelea, care a participat la show-ul de fashion în cadrul sezonului cu numărul 3 al emisiunii. Alexandru Abagiu a fost cel care i-a spus Jasminei că are trăsături asemănătoare cu ale vedetei, moment în care noua concurentă a dezvăluit că nu este nici pe departe pentru prima dată când aude acest lucru.

Alexandru Abagiu: „Mie mi se pare că semeni foarte mult cu Emily Burghelea.”

Citește și: Rebecca, look de „litoral anii 2000” la Bravo, ai stil 2023! Cum s-a descurcat în prima ei gală: „Mă duci cu gândul la Beyonce”

Jasmine: „N-ai idee cât de des mi se zice asta, mai ales pe TikTok și mai ales de când m-am vopsit.

Culoarea mea naturală la păr este asta(n.red. negru).”

Alexandru Abagiu: „Nu-ți place de Emily?”

Jasmine: „Îmi place, dar devine ușor enervant când ți se spune de atâtea ori, dar văd și eu asemănarea.”

Look-ul Jasminei i-a adus două steluțe în această seară: „Fusta mi se pare oribilă, nu urâtă, oribilă”

Alexandra a comentat look-ul competitoarei sale și a avut mai mult cuvinte de laudă la adresa outfitului acesteia. Ținuta pe care a prezentat-o Jasmine în această seară a fost și pe placul Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu, care au apreciat look-ul tinerei. Totuși, Maurice Munteanu nu a fost deloc impresionat de piesele vestimentare pe care le-a purtat Jasmine și nu s-a ferit să îi spună verde în față acest lucru.

În final, Jasmine a obținut două steluțe.

„Nu pot să mă abțin din a comenta această fustă care îmi place de leșin. De când te-am văzut am vrut să te întreb de unde ai fusta, dar ne-am luat cu una cu alta. Mi se pare un item pe care mi l-aș dori în garderoba mea. Partea cu cămașa albă mi se parfe cam simplă. Îmi place ideea cu peruca, dar se vede că ți-ai tăiat bretonul singură și nu mi se pare că te avantajează neapărat genul ăsta de breton.

Geanta e o genata foarte frumoasă. Îmi place și ce ai făcut și pe partea de beauty îți stă foarte bine cu blush-ul ăsta în obraji și fără sprâncene”, a spus Alexandra.

Citește și: Ea este Jasmine, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! A primit trei steluțe din prima: „De mică mi-am dorit să ajung aici”

Raluca Bădulescu: „Moimeala aia de fustă cred că i-ar plăcea și lui Iris pentru că Iris pe parcurs a purtat niște tartane d-astea de le-a zăpăcit. Bretonul ăla tăiat cu cioburi, de n ori am vrut breton așa scurt, nu mi l-am făcut niciodată, cred că a venit momentul.”

Alexandru Abagiu: „Mie nu-mi place bretonul. Încadrată fața de culoarea asta foarte închisă nu mi se pare că îți face un serviciu. Altfel, te încurajez să încerci. Per total un look bun, mi se pare că ai venit cu un aer proaspăt și mă bucur că ai venit în show.”

Maurice Munteanu: „Fusta mi se pare oribilă, nu urâtă, oribilă. Colțurile astea mă agită groaznic la tipul ăsta de produs, dar problema este alta, că această geantă city bag motorcycle nu are nicio legătură cu încălțările. Sunt brand-uri care pot fi mixate între ele și altele care nu pot fi mixate între ele niciodată. În partea de sus mie mi se pare că ești prea machiată, ești mască. Mie nu-mi place nimic.”