Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 a intrat recent în competiție, însă demonstrează cu fiecare apariție că este pasionată de modă și are potențial să fie printre cele mai bune concurente ale sezonului 8. În ediția de vineri seara, 16 iunie 2023, Rebecca i-a transmis noii concurente că și-ar dori să o vadă cu o ținută mult mai colorată.

Citește și: Rebecca de la Bravo, ai stil și-a spus părerea despre Jasmine. Cum i se pare noua concurentă: „Aș vrea să văd mai mult, să nu văd doar un ambalaj”

Rebecca: Îmi place ideea costumului, dar mi se pare deprimant ce se întâmplă. Tu ai spus că ești fericită și că organizezi o petrecere și e totul gri. Te-am văzut până acum în monocrom, vreau să te descopăr și pe tine puțin. Ținuta e buna, ai accesorii aurii, geanta îmi place. Mă deprimă puțin treaba asta. Suntem diferite, mi-am dat seama de asta, dar nu e un lucru rău.

Ți-aș sugera să te exprimi și cu niște culori.

Jasmine: În gală o să vin cu ceva colorat. Mie griul îmi place. Când sunt fericită optez pentru gri sau alb.

Jasmine de la Bravo, ai stil a primit trei steluțe în această seară: „Ești o concurentă foarte bună. Bravo!” 

Chiar dacă a primit trei steluțe în ediția Bravo, ai stil din această seară, cei trei jurați i-au transmis concurentei că sunt cu ochii pe ea.

Raluca Bădulescu i-a transmis că este o concurentă bună, căreia îi place modă, însă greșește cu anumite detalii. Jurații de la Bravo, ai stil 2023 așteaptă ca Jasmine să iasă din zona ei de confort în următoarele ediții. 

Citește și: Ea este Jasmine, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! A primit trei steluțe din prima: „De mică mi-am dorit să ajung aici”

Maurice Munteanu: Ești simpatică. Îmi place ce ai făcut în seara asta, dar e puțin la mită. Nu e nimic greșit, dar este un simplu, care nu e neapărat minimalist. Trebuie să fii mai atentă. Dacă vrei să faci un look minimalist, pui cizme de călărie, nicio bijuterie, părul perfect și geanta trebuie să fie aleasă perfect. Trebuia ceva sleek în cap. Îmi place, dar sunt cu ochii pe tine.

Raluca Bădulescu: Puteai să îl prinzi într-un coc. Încurajăm faptul că te-ai prezentat cu pieptul deschis în această competiție. Nu mă așteptam să evoluezi atât de repede. Îți place moda, îți plac hainele, se vede clar că ai informație, se vede clar că ai și ținute bune. Detalii, sunt detalii mici care îți scapă. Suntem cu ochii pe tine.

Ești o concurentă foarte bună. Bravo!

Alexandru Abagiu: Îți atrag atenția la următoarele lucruri. E al patrulea look pe care îl prezinți la Bravo, ai stil, dintre care trei au fost monocromatice. Ne concentrăm puțin pe acest capitol. La partea de păr am rezerve, pentru că mi-ar fi plăcut să fie sleek. Părul tău pare puțin nespălat în momentul ăsta, știu că ți-ai dorit un sleek look. Greșeala e următoarea. Ți-ai păstrat cărarea. Dacă îți băgai degetele în păr, atunci poate mă duceai cu gândul la intenția ta de wet. Îmi dă senzația că e o fostă coafură care s-a pleoștit. Altfel, mi se pare un look bine definitv. Ai Bravo, ai stil, dar ești la limită.