Maria de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai bine îmbrăcate concurente a sezonului 8, iar acest lucru a fost declarat chiar de jurații emisiunii. Concurenta și-a obișnuit colegele cu ținutele ei aproape fără cusur. În ediția de vineri seara, 16 iunie, tânăra a fost luată prin surprindere după ce Alexandra i-a făcut observație cu privire la faptul că a uitat să scoată eticheta de pe talpa pantofilor.

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023 ridică suspiciuni concurentelor! Alexandra a observat ceva suspect pe Instagramul ei: „Eu zic că nu am stilist”

Maria a recunoscut că nu și-a făcut singură bagajul cu ținutele pentru Bravo, ai stil 2023, ci a primit ajutor din partea iubitului ei, care nu a observat eticheta.

Maria: Fiecare își personalizează intrarea, cele 15 minute de faimă cum a spus Alexandra. Mă prezint cum sunt eu, sunt spontană, nu m-am gândit niciodată cum o să mă prezint, cum o să mă mișc.

Alexandra: Nu mi se pare că profită așa fel încât să își pună în evidență și mai mult ținutele. Ar putea să dea și mai multă personalitate ținutelor.

Alexandra: Maria, eu am altă curiozitate. Pantofii îi dai înapoi sau sunt ai tăi, i-ai cumpărat?

Maria: Sunt ai mei, i-am cumpărat.

Alexandra: Le-ai păstrat și eticheta pe talpă, să știi. Eram curioasă, mă gândeam că îi dai înapoi.

Maria: Eram un pic mai obosită aseară și mi-a făcut prietenul meu bagajul.

Jasmine nu o vede pe Maria câștigătoarea sezonului 8: „Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta”

Jasmine, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil 2023, a mărturisit că nu o vede pe Maria câștigătoarea sezonului 8. Chiar dacă o vede ca o posibilă candidată în Marea Finală, ea este de părere că sunt și alte concurente care pot să demonstreze că pot mai mult și să primească voturile celor de acasă.

Jasmine: O văd în finală, dar nu neapărat câștigătoare. Văd competiție, nu o văd ca pe singura posibilă câștigătoare. Poate să mai fie cineva impecabil din punct de vedere artistic. Fiecare își votează favoritul în funcție de ce consideră mai important. Este o posibilă câștigătoare. Sunt fete diferite, talentate și din ce am văzut și acasă, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta.