Maria de la Bravo, ai stil 2023 a atras atenția concurentelor prin comportamentul ei, care a început să ridice semne de întrebare. Rebecca i-a reproșat faptul că personalitatea ei nu reușește să depășească sticla și că și-ar dori să o vadă cu mai multă energie atunci când este pe scena de la Bravo, ai stil 2023. 

Alexandra: Eu când mă gândesc la Maria, pe ea o asociez cu un sacou.

Maria: Eu nu mă văd în zona de confort. Eu sunt foarte haotică. Nu m-aș regăsi în zona asta de confort în sacou.

Citește și: Maria, look de 5 pe linie! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i-a fascinat pe jurați: „Ai combinat nou cu vechi”

Iris: La look pe ansamblu, combinația între argintiu și negru, la forma creată de între logo-ul, un material subțire, fin, mie mi se pare că styling-ul realizat de

Maria a fost unul propus de ea, chiar dacă în alt fel.

Rebecca: Mie nu mi se pare neapărat că ești în aceeași zonă, ci vii cu aceeași energie. Vreau să văd și alte fețe ale tale, că nu cred că ești doar așa dimineața, la prânz și seara. Nu cred că poți să fii doar așa.

Vreau să te văd și mai funny, mai nervoasă, în alte feluri.

Maria: Toți suntem funny, nervoși, enervați în anumite momente.

Ilinca Vandici: Vrei să spui că ești absentă în anumite momente?

Rebecca: Nu, doar că nu îi văd personalitatea.

Jasmine: Cred că nu este genul care să se exteriorizeze cum o facem noi.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023, suspiciuni cu privire la Maria: „Nu pot să îmi dau seama ce făcea înainte” 

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a recunoscut că are mai multe suspiciuni cu privire la colega ei, Maria. Ea a observat că există o perioadă de timp în care Maria nu a postat nimic pe pagina ei de Instagram, perioadă din care nu își poate da seama cu ce se ocupa.

Alexandra a presupus că Maria și-ar fi putut ascunde anumite postări, pentru a avea un Instagram „curat” în timpul parcursului ei din emisiune. 

Ilinca Vandici: Alexandra, de ce ai spus că pentru tine Maria rămâne în continuare o enigmă?

Alexandra: Încă îmi rămâne puțin curiozitatea și față de Maria. Momentan nu știu nimic, s-a făcut Instagramul curat înainte.

Are postări din ultima perioadă, după din 2021 și între nu mai e nimic. Din 2022 nu cred că am văzut o postare la ea pe Instagram. N-are background să îmi dau seama de ceva, dacă înainte lucra cu cineva sau activa în domeniu. Din punct de vedere stilistic despre Maria nu pot să îmi dau seama ce făcea înainte. Unde e esența? Unde e zvâcul? Poți să cazi ușor într-un manechin care doar prezintă o ținută. Asta era ideea, plus faptul că mi se pare că nu greșești. Un singur om care să nu facă nici măcar o greșeală...

Maria: Uite că se poate, dragă Alexandra. Știu că îmi spusesei în culise că am o pauză în postările mele de pe Instagram. Știu că ai cunoștințe la fostul meu de muncă, poți să întrebi acolo, nu o să fie foarte greu. Nu vreau să dau numele pe post. Sunt niște chestii care se pot afla și nu e foarte greu. Până nu o să primesc dovezi de chestia asta, nu am ce să discut. Eu zic că nu am stilist, tu îmi zici că am, că e posibil să te ajute cineva.

Alexandra: Nu te-am acuzat că ai. Am spus că am dreptul să îmi pun un semn de întrebare. Nu e nimic ieșit din comun să mi se pară absurd că te îmbraci atât de bine zile, săptămâni, deja două luni la rând și să dai greș foarte, foarte rar și cu niște detalii foarte mici. A șters sau nu a avut prea multe postări pe Instagram. Eu am ales să spun că are un Instagram curat, că nu pot să văd din spate cum își crea ea contentul pe social media.

Maria: Niciodată nu am fost persoana care să stea pe Instagram și să posteze. Nu făceam nimic pe Instagram, în perioada aceea munceam, aveam facultate, niciodată nu a fost o prioritate pentru mine.

Ilinca Vandici: Dar ai șters poze de pe Instagram?

Maria: Nu, niciodată. Pe cele foarte vechi le-am arhivat.