Rebecca, sinceră cu privire la strategiile concurentelor de la „Bravo, ai stil!”. După ce Iris a fost nominalizată spre eliminare în cadrul celei mai recente ediții concept, apele au devenit agitate între anumite concurente.

Cu privire la acest subiect, Rebecca a dezvăluit că, după părerea ei, nominalizările se fac din punct de vedere strategic, pentru ca fetele „amenințătoare” să nu mai facă parte din competiție.

Rebecca, sinceră cu privire la strategiile concurentelor de la „Bravo, ai stil!”. Georgiana este însă de altă părere: „Cred că e greșit în punctul acesta să faci strategii”

Rebecca a vorbit deschis despre strategiile care, după părerea ei, au loc în cadrul competiției, realizate de către aspirantele la marele premiu. Pe de altă parte, Georgiana crede că emisiunea este într-un punct în care strategiile nu își au locul.

Rebecca: „Chiar dacă nu vrea nimeni să facă rău, e strategic să votezi o concurentă bună, îți elimini o parte din competiție, pe care tu o simți mult mai amenințătoare. E normal și nu ar trebui să fie cu supărare, având în vedere că e o competiție, faptul că nominalizezi pe cineva care e mai bun sau pe care tu îl consideri mai bun.”

Citește și: Rebecca, look de trei stele la Bravo, ai stil 2023! Cum a reușit să impresioneze jurații: „Ai fost foarte inspirată”

Georgiana: „Cred că e greșit în punctul acesta să faci strategii, pentru că lucrurile se schimbă rapid și cred că cel mai bine e să te pliezi pe moment și iei atunci o decizie, pentru că bănuiesc că toate avem capacitatea de a lua decizii sub impulsul momentului și exact asta fac eu.”

Rebecca: „Tactica mea e să fiu eu, cât pot eu de mult. Cine mă place așa, mă place așa, cine nu, nu. Eu încerc să fiu cât pot eu de creativă.(...) Cred că publicul chiar trebuie să te placă pentru cine ești, pentru că minciuna are picioare scurte. Să fii autentic(n.red. este strategia).”

Rebecca, ținută câștigătoare în această seară. Concurenta a primit trei steluțe din partea juraților: „Este perfectă”

Look-ul pe care l-a propus Rebecca în această seară a fost pe placul juraților. Chiar dacă aceștia au precizat faptul că nu au fost deloc impresionați de execuția pieselor vestimentare, look-ul final i-a cucerit cu desăvârșire.

Raluca Bădulescu: „Eu nu pot să spun decât că sunt fascinată de felul în care dansezi. Vreau să fac și eu așa. De ținută nu vreau să vorbesc pentru că ținuta este perfectă.

Îmi place accentul cu geanta de cristale. E foarte bună ținuta, dar tu ești și mai bună.”

Citește și: Alexandra, comparată cu o fostă concurentă de Beatrice. Atitudinea noii concurente le-ar fi deranjat pe celelalte tinere: „Mamă, ce zeitate a venit la noi!”

Alexandru Abagiu: „Până să intri tu în competiție, în corsete de genul acesta s-au îndesat toate cămășile albe din univers. Ai venit tu și ai adus puțină culoare. Problema se pune dacă acest tip de item funcționează sau nu cu un corset. Mie nu mi se pare că te flatează prea tare. Mi-ar fi plăcut o execuție puțin mai atentă. Nu mă omor după silueta pe care o descriu pantalonii.”

Maurice Munteanu: „Eu nu mă omor după styling, pentru că a devenit o rețetă, mai ales în industria muzicală. Dar aici intervine ce spunea Raluca, chiar dacă nu mă omor după styling, tu ai reușit să conturezi o structură.”