Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 i-a dat pe spate pe jurați în această seară! Chiar dacă este una dintre cele mai noi conurente, tânăra reușește să impresioneze cu fiecare apariție a ei. În ediția de luni seara, 12 iunie 2023, Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat o ținută seducătoare, care a fost pusă în evidență printr-o pălărie de mari dimensiuni, care a fost în concordanță cu sutienul micro pe care l-a purtat.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost de părere că Rebecca ar fi putut face mai multe în ceea ce privește accesorizarea. 

Citește și: Rebecca nu a primit nici măcar o steluță în această seară. Jurați au taxat-o: „Ajungem la povestea set, peste care eu astăzi nu mai sunt dispus să trec”

Alexandra: Îmi place ideea cu mănușile, îmi place și cum vine fusta.

Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai ridicată oe șold. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe accesorii.

Rebecca: Mi-au plăcut foarte mult cerceii în combinație cu pălăria și machiajul și am renunțat la accesorizare. Am folosit sutienul ca pe o bijuterie.

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe! Ce au remarcat jurații: „Arăți splendid!” 

Jurații au lăudat look-ul prezentat de Rebecca în această seară! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe, iar ceea ce le-a atras cel mai mult atenția a fost chiar sutienul. Au fost multe detalii stilistice pe care concurenta le-a intuit bine, iar jurații le-au observat. 

Maurice Munteanu: Ai fost foarte inspirată în ceea ce privește încălțările. Nu aveai cum să pui tocuri la această țintă.

E ceva cu sutienul. E ceva disproporționat. E tăietura sutienului. Îmi place pălăria, îmi plac cerceii, îmi place rujul, îmi place de tine. Bravo, dragă!

Alexandru Abagiu: Mi se pare o combinație foarte reușită. Mie îmi place foarte mult această disproporție, faptul că acest sutien micro, chestia asta dă o golăneală în contextul de outfit. Bravo!

Raluca Bădulescu: Eu cred că sutienul a fost pus invers.

Oricum, arăți splendid! Ai intuit foarte bine să nu pui tocuri. Geanta face parte din categoria genților draguțe care s-au văzut la Bravo, ai stil!