Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a intrat recent în sezonul 8, iar deja face valuri cu declarațiile ei! Concurenta a mărturisit că nu a rămas impresionată de ținutele prezentate de Andreea, care se află în competiție încă de la început. 

Ilinca Vandici: Ai spus în culise că ceea ce poartă Andreea poată să poarte orice femeie pe stradă și pe tine nu te impresionează.

Citește și: Rebecca este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra a intrat în competiție pe o melodie compusă chiar de către ea: „O să ai ce să dovedești”

Rebecca, în culise: De data asta chiar nu m-a impresionat cu nimic. Nu mi-a displăcut, dar a fost ca oricare fată de pe stradă. Nu mi se pare de Bravo.

Trebuie să ai și o notă de creativitate.

Andreea: Nici a ta nu a fost prea creativă, că a fost o copie.

Rebecca: A fost inspirată de undeva. Dacă era copie atunci era unu la unu. A fost o inspirație.

Andreea: N-am zis că ținuta ta nu a fost ok, dar vorbeam despre creativitate.

Rebecca: Am venit cu poftă, cu chef și vreau să văd competiție. Maria îi este competiție, Alexandra, despre asta e vorba.

Rebecca le-a criticat dur pe veteranele sezonului 8: „Mi se pare că e lipsă de interes puțin” 

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că nu le simte pe Andreea, Iris și Beatrice ca pe o competiție, chiar dacă sunt singurele concurente care au rămas în competiție de la începutul

ei. Ea este de părere că au obosit și nu își mai dau interesul ca la început. 

Citește și: Ținuta lui Iris, desființată de jurați. Maurice Munteanu i-a spus verde în față concurentei: „Look-ul e sinistru, nu-mi place nicio piesă”

Rebecca: Am spus că prima dată când am intrat în platou nu i-am ținut minte ținuta. Acum când am intrat în prima mea emisiune așteptam să văd ceva de la fiecare și am simțit că a fost puțin fad.

Astăzi și Beatrice a fost destul de ștearsă. Mi se pare că e lipsă de interes puțin.

Beatrice: Chiar mi-ar plăcea să îmi dau interesul mai puțin, dar nu pot.

Rebecca: Am fost cumva acuzate, eu și Alexandra, că am venit cu forțe noi și că ele sunt obosite. Ele au zis că nu, dar eu le văd obosite.

Toate sunt o competiție, dar nu mă animă. Eu sunt genul de persoană care atunci când intru într-o competiție vreau să simt că îmi e frică. De asta m-am înscris într-o emisiune de stil, pentru că sunt o persoană competitivă.

Beatrice: Fix noi nu ne avem locul în această competiție, dar nu-i nicio problemă. Să aștepte până săptămâna viitoare să îmi ridic ținutele de la croitoreasă și mai vorbim după.

Rebecca: Nu știu ce o să fie peste o lună, poate o să îmi retrag cuvintele. Îmi place Alexandra că e vocală, îmi place și de Georgiana, Maria, Ioana, ele își dau interesul mult mai mult. Mi se pare să fii ciudat să vii într-o emisiune și să te rogi să te voteze publicul.

Beatrice: Sper să nu ajungi în punctul ăsta. Cred că am demonstrat de-a lungul competiției cât de mult îmi dau interesul.