Alexandra a dat lovitura! Tânăra a ales să prezinte în această seară o ținută cu influențe masculine, așa cum a spus chiar concurenta, atunci când a ajuns în fața Ilincăi Vandici.

Tânăra s-a pregătit să dea gata pe toată lumea și a și reușit acest lucru cu cei trei jurați, care i-au complimentat look-ul și energia.

Alexandra a dat lovitura! Totuși, Andreea a criticat look-ul competitoarei sale: „E o ținută văzută, paravăzută”

Andreea a comentat ținuta pe care a prezentat-o Alexandra în această seară. Tânăra a punctat faptul că look-ul noii concurente nu este deloc unul care nu a mai fost văzut până în acest moment și a dezvăluit că nu este dată pe spate de încălțămintea pe care a integrat-o Alexandra în ținută.

Citește și: Iris și Georgiana, alianță împotriva Andreei? Ce acuzații s-au adus în platoul Bravo, ai stil 2023: „Au făcut o strategie pentru a mă elimina”

„E o ținută văzută, paravăzută. Poate doar pălăria e ceva ce nu e din acea zonă neapărat. Îmi place geanta, nu îmi place ce ai pus în picioare, cel puțin culoarea lor. Mi-ar fi plăcut să faci altceva la păr”, a spus Andreea.

Alexandra, look de trei steluțe în această seară. Jurații au fost foarte încântați: „Sincer, ai o energie splendidă”

Alexandra a pășit încrezătoare în fața juraților și a reușit să îi cucerească prin energia sa. Nici outfitul tinerei nu a trecut neobservat și a fost complimentat de către cei trei jurați, care i-au acordat numărul maxim de steluțe.

Maurice Munteanu: „Ca în cazul colegei tale de emisiune, Pantera din Berceni, și această ținută este una care se încadrează în categoria uniforme, dar nu îți vine rău.

Lentila ochelarului, dacă era altă culoare, stricai puțin.”

Citește și: Maria, look de 5 pe linie! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i-a fascinat pe jurați: „Ai combinat nou cu vechi”

Raluca Bădulescu: „Defilarea, ținuta, cizmele, toate sunt piese care s-au mai văzut. Zăpăcești juriul. Zăpăcești România! Sincer, ai o energie splendidă, umpli platoul. Ținuta pe care o porți, repet, s-au mai văzut piesele, dar există detalii foarte fine și știi să o porți.”

Alexandru Abagiu: „Chiar dacă s-a mai văzut, putea să meargă într-o direcție foarte proastă. Deși e o ținută foarte segmentată, alegerea asta de V te salvează foarte tare și e un element foarte bine plasat. Altfel, e un look super coerent.”