Iris și Maria, o amenințare una pentru cealaltă? Iris și Maria au ieșit mereu în ultimele săptămâni pe primele locuri, atât în ceea ce privește steluțele, cât și în cadrul edițiilor concept.

Astfel, în ediția din această seară cele două competitoare au dat cărțile pe față și au recunoscut una față de alta că se apreciază foarte mult.

Iris și Maria, o amenințare una pentru cealaltă? Iris a început discuția în culise, iar Maria nu s-a lăsat mai prejos: „Mă simt cea mai bună în continuare”

Iris și Maria au mărturisit că simt o amenințare din punct de vedere stilistic, una din partea celeilalte. Astfel, Iris a dezvăluit că simte cum Maria îi suflă în ceafă, în timp ce Maria a precizat că în continuare se simte cea mai bună.

Iris: „Sunt foarte conștientă de abilitățile fiecăreia. Dacă vorbim din punct de vedere stilistic, eu pe Maria o simt în ceafa mea, dar dacă vorbim de alte însușiri pe care poate eu nu le am sau le am mai puțin, mi se pare

că suntem foarte multe fete foarte diferite. Competiția a ajuns într-un punct foarte interesant.”

Citește și: Maria, look de 5 pe linie! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i-a fascinat pe jurați: „Ai combinat nou cu vechi”

Maria: „Mă simt cea mai bună în continuare, asta e cel mai important. La fel ca Iris, probabil toate ne simțim cele mai bune, asta ne ține în competiție, am mai zis-o și o repet.

Nu contează cine intră, cine pleacă contează ca noi să ne menținem pe primul loc.(...) Iris este concurenta pe care o simt în ceafă, ca să folosesc aceeași expresie. La fel ca Iris, aștept din nou să văd cu ce ne surprinde Jasmine, însă în aceeași măsură o simt și pe Alexandra, și pe Rebecca, pentru că și ele sunt destul de noi.”

Maria, dezvăluiri fără perdea. Tânăra se vede în finală alături de Iris: „M-aș simți bine dacă aș pierde în fața ei”

Maria a fost sinceră și a dezvăluit că se vede în finală cu Iris, în fața căreia nu ar fi supărată dacă ar ajunge chiar și să piardă. În fața mărturisirilor competitoarelor sale, Iris a fost de acord cu cele spuse de ea.

Iris: „Mi se pare că s-au adus personaje de care se tot vorbea în platou. Suntem foarte ofertante toate, foarte diferite, suntem toate articulate, directe, puternice.(...) Azi purtăm același accesoriu pe cap(n.red. Iris și Maria).”

Citește și: Alexandra i-a dat pe spate pe jurați în prima ei gală! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit 5 pe linie: „Îți stă splendid! Ne-ai căpiat!”

Maria: „Din punct de vedere stilistic, Iris experimentează mai bine(n.red. în comparație cu Georgiana). Cum am și menționat, o văd o posibilă concurentă pe un termen lung. O consider pe Iris o concurentă mult mai puternică. Eu m-aș verdea cu Iris în finală și sper să fiu cu Iris în finală. Cred că asta spune multe. Aș putea să pierd în fața ei. Eu m-aș simți bine dacă aș pierde în fața ei.”