Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că este o diferență între ce și-a imaginat că va fi experiența ei în emisiunea și realitatea. Concurenta avea așteptări mult mai mari cu privire la energia dintre concurente din spatele camerelor, motiv pentru care s-ar fi așteptat să se distreze mult mai mult. Pe lângă acest aspect,  este dezamăgită și de faptul că nu reușește să facă progrese stilistice și să ia steluțe din partea juraților

Citește și: Ioana, dezamăgită după ce nu a primit steluțe! Concurenta de la Bravo, ai stil a spus că nu se mai regăsește: „Nu știu dacă e locul meu aici”

Ioana: Este o diferență între așteptările mele, pe care eu mi le-am imaginat. Mă gândeam că o să vin și o să fie mult mai veselă atmosfera. Nu cred că sunt potrivită pentru ce e aici.

Sunt atâtea alte fete care ar putea fi potrivite.

Alexandra: Mi-ar plăcea și mie să ne distrăm mai mult în culise. E clar că starea asta alertă de a ne mișca mai rapid pe unele dintre fete le face să fie mai agitate puțin. Nu consideră că se încadrează din punct de vedere stilistic în ce așteptări au jurații de la noi. Nu cred că asta e cea mai bună variantă, să vrei să pleci acasă.

Care a fost momentul în care Ioana și-a dat seama că nu se regăsește la Bravo, ai stil 2023 

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că nu a reușit să se adapteze emisiunii, motiv pentru care a început să se gândească dacă locul ei este aici. Momentul care a făcut-o să reflecteze asupra acestui fapt a fost când Raluca Bădulescu le-a spus concurentelor că sunt multe alte fete care și-ar dori să fie în locul lor. 

Ioana: Mă așteptam să vin, să fie o energie mult mai faină, să fim vesele împreună. Sunt puține persoane cu care eu chiar să rezonez. Consider că nu sunt eu potrivită pentru ce e aici.

Citește și: Ioana i-a emoționat pe jurații de la Bravo, ai stil 2023! Alexandru Abagiu a început să tremure: „Pur și simplu mi s-a ridicat părul pe mine”

Ilinca Vandici: Tu ești nemulțumită de energia care vine din partea fetelor sau de energia competiției în sine?

Ioana: De felul în care poate eu nu am reușit să mă adaptez la emisiune.

Alexandra: Mi se pare că fiecare are nevoie să își dea vibe-ul pe care îl vor în ziua respectivă.

Vibe-ul meu și vibrația pe care o am eu e foarte importantă și nu o să las pe nimeni niciodată să mă tragă. Există vampiri energetici. Dacă ești un om cu vibrație înaltă riști să fii ținta acelor persoane.

Ioana: Am zis că vreau să vin, să încerc, să văd dacă este de mine. Mi-am dat seama că nu este. Cred că e cel mai corect să mă retrag. Exact cum zicea Raluca zilele trecute, sunt multe alte fete care poate ar fi mult mai potrivite să fie în locul meu aici.

Ilinca Vandici: Nu e prea devreme să îți dai seama de asta? Când ți-ai dat seama de asta?

Ioana: Momentul a fost când mi-a spus Raluca că sunt alte fete, dacă eu nu sunt în stare, s-a exprimat mult mai frumos. Sunt fete care sunt doritoare să intre în competiție.

Raluca Bădulescu: Eu nu am spus asta referindu-mă la tine neapărat. Era o discuție legat de toate, de modul cum vă prezentați în emisiune.

După jurizare, Ioana de la Bravo, ai stil 2023 le-a transmis celor de acasă că nu își mai dorește să fie votată și că vrea să părăsească competiția.

Ioana: Este momentul să urmez sfatul Ralucăi. Eu spun stop vot pentru mine. Îmi doresc să ies din competiție și să las loc pentru o altă concurentă, care poate face spectacol.