Ioana a dat greș în această seară. Ioana a ales să prezinte o ținută elegantă și sexy în același timp, în cadrul ediție din această seară de la Kanal D2.

Chiar dacă toată lumea a apreciat felul în care concurenta și-a făcut coafura, look-ul total al acesteia nu i-a dat pe spate nici pe jurați și nici pe competitoarele sale.

Ioana a dat greș în această seară. Iris nu a fost foarte încântată de look-ul competitoarei sale: „Mă deranjează puțin”

Iris a comentat outfitul pe care l-a prezentat Ioana în această seară. Tânăra a apreciat foarte tare felul în care arăta zona de beauty pe care a prezentat-o Ioana, însă restul ținutei nu a fost pe placul ei.

Citește și: Ioana s-a pregătit de distracție, însă jurizarea i-a lăsat un gust amar. Concurenta a primit o singură steluță: „Accesorizarea șchioapătă”

„Vreau să încep prin a spune că îți stă extraordinar de bine cu peruca asta. Îți stătea bine și cu cea pe care ai purtat-o înainte. Eu ți-aș sugera să adopți freza asta pentru totdeauna. Evident mi-ar fi plăcut ca pantalonul să fie mai lung. Pantofii mă deranjează puțin că sunt de lac și aș fi făcut o bogăție mai mare la gât. Forma lor îmi place(n.red a ochelarilor) dar parcă cu peruca ceva nu merge”,

a spus Iris.

Ținuta din această seară nu i-a adus Ioanei nici măcar o steluță: „Nu e un styling”

Ioana a pășit cu emoții în fața juraților iar verdictul acestora a fost unul dur pentru aspiranta la marele premiu „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu a ținut să afle ce o reține pe tânără din a realiza look-uri cât mai bune.

Maurice Munteanu: „Îți stă foarte bine peruca, dar nu e un styling, Ioana. Există piese de lenjerie care pot fi purtate la vedere, vezi cazul Georgianei, ăsta nu e genul de sutien care să se descrie dintr-un sacou deschis. Puteai chiar să faci un accesoriu cu niște chiloți boxeri, la care să se vadă doar betelia. Jeansul nu este ales foarte bine. Accesorizarea asta este puțin inutilă.”

Citește și: Beatrice părăsește Bravo, ai stil 2023! Jurații nu au lăsat-o să plece până nu i-au spus aceste cuvinte: „Te poți baza pe noi în viitoarea ta carieră”

Raluca Bădulescu: „Tu ești superbă. Nu știu cum se face că nu reușești o direcție stilistică care să funcționeze. Era mai bine dacă lipeai perlele și lipeai cu dublu adeziv sacoul pe pielea goală, dar nu sacoul ăsta.

Să aibă o structură, să aibă o ținută stofa. În seara asta n-ai stil.”