Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a reușit să impresioneze în ediția de joi seara, 15 iunie 2023. Concurenta a vrut să prezinte o ținută care să ducă cu gândul spre Spania, însă rezultatul a fost unul opus, susțin jurații. Nici concurentele nu au fost date pe spate de look-ul propus de colega lor. 

Citește și: Ioana a dat greș în această seară. Raluca Bădulescu a luat-o la întrebări pe concurentă: „Nu știu cum se face că nu reușești o direcție stilistică care să funcționeze”

Maria: În seara aceasta nu pot să zic că îmi place ținuta ta. Ești frumoasă, îți stă bine. Aș fi vrut funda să stea mai sus. Probabil aș fi renunțat la zona aceasta de cercei, aș fi păstrat funda, dar undeva mai sus, nu mă dă pe spate. Ești o elevă, așa te văd, care merge într-o zi normală la liceu. Eu așa te văd.

Andreea: Îmi place ideea ținutei tale, însă nu îmi plac încălțările. Nu îmi place asocierea dintre fundă și umerii foarte mari. În schimb, îmi place foarte mult zona capului.

Raluca Bădulescu, sfat pentru Ioana de la Bravo, ai stil 2023: „Tu poți fi o voce pentru această categorie” 

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a primit nicio steluță din partea celor trei jurați, care i-au explicat concurentei greșelile stilistice pe care le-a făcut.

Raluca Bădulescu i-a mărturisit că și-ar fi dorit să vadă mai multe din partea ei, în contextul în care poate fi reprezentanta femeilor de peste 30 de ani care se uită la emisiune. 

Raluca Bădulescu: Tu faci parte dintr-o categorie de vârstă, care este majoritar publicul acestei emisiuni, adică peste 30 de ani. Tu poți fi reprezentanta lor. Tu poți fi o voce pentru această categorie, nu vreau ca tu să ataci și să încasezi, aș vrea să ai styling-uri bune.

Ce înseamnă cămașa asta, care te strânge pe piept groaznic? Volumul mânecilor e foarte frumos, fusta la lungime e indecisă, pantofii sunt de lac, fără toc.

Alexandru Abagiu: Sunt de acord cu Raluca, mi se pare că cămașa e puțin cam mică pentru tine, e vorba de cum vine pe talie. Nu mă duci cu gândul spre Spania, mă duci cu gândul mai degrabă spre America.

Mi se pare că machiajul ăsta ți se potrivește de minune, părul funcționează pentru tine.

Maurice Munteanu: Funda este prea mare pentru proporția acestor umeri. Problema cu ținuta este că se vrea class, dar a ieșit opusul. Sunt foarte multe elemente care mă îndepărtează de la chestiunea inițială. A venit momentul realmente să te concentrezi.

La testimoniale, Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a vorbit sincer despre parcursul ei din ultimele ediții.

Concurenta a mărturisit că nu se mai regăsește și simte că locul ei nu este în emisiune. 

Ioana: Nu știu dacă e locul meu aici. Din ultimele gale, poate strict din punct de vedere vestimentar, nu mă simt în largul meu, nu mă încarc cu energia cu care mă așteptam să mă încarc.