Maria de la Bravo, ai stil 2023 nu a reușit să impresioneze în ediția concept de vineri seara, 17 iunie 2023. Concurenta a avut o apariție spectaculoasă, o ținută bună, dar care nu s-a încadrat în tema galei: Candyland. Și celelalte concurente au observat că Maria de la Bravo, ai stil 2023 nu a introdus elemente care să te ducă cu gândul la gală. 

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023 ridică suspiciuni concurentelor! Alexandra a observat ceva suspect pe Instagramul ei: „Eu zic că nu am stilist”

Andreea: Îmi place mult ținuta ta, însă nu văd tema. Unde e tema?

Maria: E peste tot. Eu mă încadrez în temă.

Iris: E o vată de zahăr.

Andreea: Îmi place ținuta ta, de la cap în jos, însă nu văd neapărat de ce ai fi pus pietricelele acelea. Cam atât.

Maria: E pata de culoare pe lângă roz, am încercat să aduc ceva mai mult în zona capului.

Alexandra: Îmi place mul ținuta propusă de Maria și machiajul îi stă foarte bine.

Mă deranjează visual cutele astea pe care le creează colanții. Te duci mai mult cu gândul înspre direcția disco, dar sunt mici accente care fac prezență ținuta ta în tema galei de astăzi.

Maria a dat greș cu ținuta din gala concept: „Nu regăsesc tema deloc în ceea ce porți” 

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost surprinsă de jurizări.

Cei trei jurați i-au mărturisit concurentei că nu a respectat tema galei, ci mai degrabă ținuta ei te duce într-o direcție de disco. Notele primite de Maria în această ediție concept au fost: Raluca Bădulescu -2, Maurice Munteanu- 2, Alexandru Abagiu- 2.

Raluca Bădulescu: Trăim acel moment în care se întâmplă. Chiar și cei mai buni, uneori, mai greșesc. Ținuta ta e foarte bună, dar nu are legătură cu tema.

Văd doar un disco. Părul îți stă splendid, dar nu regăsesc tema deloc în ceea ce porți. Ai fost atât de imprevizibilă încât nici noi nu ne așteptam. Nu a ieșit conceptul.

Maurice Munteanu: E vorba de vibe-ul pe care îl transmite o ținută. Temă nu înseamnă că trebuia să vii cu un tort în mână.

Alexandru Abagiu: Am o problemă cu părul, pentru că e puțin prea ciufulit pentru povestea asta.

Dacă mă duceai în direcția de vată de zahăr, trebuia să fie mai omogen, te duci mai degrabă cu gândul în altă zonă. Mi-ar fi plăcut să fie altă culoare. Problema mea majoră e cu partea de sus, pentru că capul tău e din alt film.