În ediția Bravo, ai stil de vineri seara, 16 iunie 2023, Andreea a fost taxată dur de către jurați. Ținuta pe care concurenta a propus-o a fost una greșită, iar cei trei jurați se întreabă ce s-a întâmplat cu ea în ultima perioadă. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 are un parcurs controversat în sezonul 8, în contextul în care a fost acuzată de multe ori că ar fi lucrat cu un stilist.

În timp ce se afla la jurizare, concurenta a izbucnit în lacrimi. Iris, care a intrat de multe ori în discuții cu Andreea pe acest subiect, a vorbit la testimoniale despre situația colegei sale. 

Citește și: Iris se duce la întâlnire după filmări! Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au fost cuceriți de ținuta ei: „Îți vine superb acest look”

Iris: Andreea, din punctul meu de vedere, a intrat în competiția asta insipidă, inodoră și incoloră și este în continuare. Noi i-am dat puterea să fie vizibilă, să fie comentată, controversată, să fie în poziția de victimă, învingătoare. Noi am făcut asta și aici practic luăm ce am semănat.

Iris de la Bravo, ai stil, atac dur la adresa Andreei: „Câștigătoarea sezonului 8 Bravo, ai stil: insipida, inodora și incolora Andreea” 

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că ar prefera oricând să ajungă în Marea Finală alături de Maria, în locul Andreei. Nu este o surpriză pentru nimeni că Andreea este una dintre cele mai iubite și votate concurente din sezonul 8, însă concurentele s-au plâns de multe ori că sunt asaltate de mesaje răutăcioase din partea fanilor Andreei. 

Citește și: Iris, primele declarații după ce a fost cea mai votată! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023, în culmea fericirii: „M-am simțit copleșită cu atenție”

Iris este de părere că Andreea este o concurentă insipidă, care în ultima perioadă a prezentat ținute proaste. Ei i s-a părea nedrept ca Andreea de la Bravo, ai stil 2023 să ajungă în finală și să câștige strict pe baza susținerii din partea fanilor, în timp ce ținutele ei sunt nefericite. 

Iris: Eu, decât să ajung cu Andreea în finală și din cauza copilașilor de 14 ani care votează de pe cartele părinților, eu să pierd în fața Andreei....

mai bine ajung cu Maria și pierd pe styling. Ar fi culmea culmilor ca această fată să câștige sezonul 8 Bravo, ai stil. Avem câștigătoarea sezonului 8 Bravo, ai stil: insipida, inodora și incolora Andreea.