Andreea a izbucnit în lacrimi în platoul de la Bravo, ai stil 2023, după ce a dezvăluit că a primit un mesaj emoționant de la mama ei. Concurenta a fost tristă în ultimele ediții, după ce a dezvăluit că a urmărit mai mult emisiunea și retrăit anumite momente dificile. 

Citește și: Andreea, copleșită de emoții. Tânăra, cu lacrimi în ochi după jurizare: „Nu vreau să fac asta”

Andreea: Am fost destul de tristă și în emisiune și după. S-au adunat multe lucruri. M-am uitat mai mult și la emisiune, înainte nu aveam timp, s-a întâmplat să mă uit mai mult și să văd încă o dată acele lucruri care s-au întâmplat și să mă afecteze mult mai tare. Vedeam mult mai bine anumite detalii. Acum la televizor se dă acea parte în care fetele mă acuzau că din cauza mea fetelor primesc anumite comentarii în mediul online.

Andreea, în lacrimi la Bravo, ai stil 2023: „Ai mei sunt supărați” 

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că părinții ei sunt supărați pentru că fiica lor este pusă la zid de celelalte concurente. Ea a izbucnit în lacrimi atunci când și-a adus aminte de un mesaj pe care l-a primit de la mama ei chiar de la primele ore ale dimineții, înainte să ajungă la filmări.

Chiar dacă le este greu să își vadă fiica în ipostaze dificile pe micile ecrane, Andreea se bucură de susținerea deplină a părinților ei și au sfătuit-o să dea tot ce are mai bun în competiție. 

Citește și: Zi fără steluțe pentru Andreea. Ținuta tinerei nu i-a convins pe cei trei jurați: „Pe mine nu mă dai pe spate deloc”

Andreea: Ai mei sunt supărați.

Ei mă încurajează, chiar și astăzi mi-a dat un mesaj de am început să plâng doar când l-am citit. Mi-a spus că mă iubește, dar nu vreau să îl citesc. Mi-a spus că sunt puternică. Eu internalizez lucrurile și după încerc să le rezolv eu cu mine. Nu sunt genul care să exteriorizez lucrurile negative, caut și scuze oamenilor. Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă.  Eu vorbesc foarte mult cu mama mea, suntem foarte apropiate.
Astăzi de dimineață m-am trezit cu un mesaj foarte frumos, mi-a spus să arăt cine sunt, că ea oricum mă iubește, indiferent de orice. M-am gândit la mesajul ăsta toată ziua și a fost la momentul potrivit.

Iris: Pot să înțeleg perfect prin ce trece. E singură împotriva lumii, să zic așa. I-au plecat prietenele din emisiune, e singură, s-au întors toate fetele împotriva ei pe rând.

Maria: Nu mi s-a părut că fetele vor să o atace, ci mai mult să o facă să înțeleagă. A fost doar o comunicare de genul acesta.

Iris: Am ajuns în punctul în care am văzut-o pe Andreea cum e ea. Nu e ușor să îți arăți punctele slabe. A avut momente când a vrut să se țină pe poziții. Mi s-a părut frumos și uman.