Iris de la Bravo, ai stil 2023 a venit îmbrăcată pentru o întâlnire cu băiatul de care îi place, iar povestea este reală! Concurenta din sezonul 8 a mărturisit că imediat după filmări va merge să se vadă cu băiatul de care îi place de ceva timp, însă nu au avut timp să se vadă. În schimb, ținuta propusă de Iris nu a reușit să convingă și concurentele. 

Citește și: Iris și Maria, o amenințare una pentru cealaltă? Concurentele au dat cărțile pe față: „M-aș vedea cu Iris în finală”

Iris: Eu la un moment dat am spus că m-am îndrăgostit și e poveste semi-reală. Nu am avut timp, el știe treaba asta. Am vrut să văd ce face până acum, l-am testat. Mă duc la el, după ce i-am zis că n-am timp și e poveste reală că după filmări chiar mă duc.

Îmi place foarte mult de un băiat, dar nu am timp de el.

Maria: Misterioasă așa cum ești, mie nu îmi place ținuta. Pare o plasă, o perdea, nu are volum. Aș fi vrut ceva mai multe straturi, să aibă mai multă structură. Valul stă pe față și nu se distinge nimic. Îmi place că are mănuși, că și-a pus inele. Nu îmi plac sandalele și nici clutch-ul.

Jurații de la Bravo, ai stil 2023, fascinați de ținuta lui Iris: „Un look foarte, foarte bun” 

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au fost plăcut surprinși de ținuta propusă de Iris în această seară. Ei sunt de părere că look-ul o complimentează extrem de mult chiar și din punct de vedere cromatic. 

Raluca Bădulescu: Trebuiau niște cercei mai cercei, dar look-ul per total îmi place foarte mult, părul tău roșu, machiajul. Decolteul nu e prea gol.

Alexandru Abagiu: Pentru mine este un look extrem de bine construit, îmi place simplitatea lui. Îmi place de tine extrem de mult cu voalul ăsta. Mi-ar fi plăcut să mergi chiar mai departe.

Ideea de bază e că îți vine superb acest look. Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu: Sandalele sunt nenorocire, dar am să trec peste, pentru că ai conturat un look foarte, foarte bun, pentru că pielea este albă, pentru că părul e roșcat, nuanța rujului, cristalele, dantelă. Mi-am dat seama că nu am ascultata acasă niciodată Madonna. Look-ul îmi place, schimbă sandalele, sunt urâte, nu le mai purta.