Replici dure în platoul Bravo, ai stil 2023, după ce Iris a declarat că Andreea este în continuare în competiție datorită fetelor care s-au certat cu ea. Ea este de părere că Andreea ar fi fost eliminată din competiție până acum, asta dacă nu existau mai multe conflicte între ea și celelalte concurente, care pe ea au pus-o în postura de victimă. 

Ilinca Vandici: Iris, datorită cui crezi tu, de fapt, că Andreea se află încă în competiție?

Citește și: Iris de la Bravo, ai stil o atacă dur pe Andreea! Ce crede, de fapt, despre colega ei de platou: „Ar fi culmea culmilor ca această fată să câștige sezonul 8”

Iris: Nouă, pentru că i-am dat importanță. Am mai spus și în spate. Andreea este insipidă, inodoră și incoloră.

Iris, în culise: Noi am scos-o din anonimat și i-am dat atenție, ne-am pus în conflicte cu ea automat am crescut-o.

Dacă nu eram noi, ea ar fi ieșit a treia sau a patra din competiție.

Andreea, în culise:  Nu cred, m-am ridicat singură. În emisiune au tot fost discuții. În același timp, puteau ele din aceleași discuții să iasă din anonimat, nu cred că doar eu am fost pusă într-o anumită lumină. Am fost toate, toate suntem responsabile pentru lumina fiecăruia.

Andreea, după ce Iris i-a criticat dur alegerile vestimentare: „Nu sunt răutăcioasă și nu mă afirm în modul ăsta” 

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 s-a apărat și a declarat că aceste certuri nu au fost singurele care au ajutat-o să fie votată și plăcută de oamenii de acasă. Ea a mărturisit că este jignită de Iris în fiecare competiție și nu este asumată în ceea ce o privește, comentarii pe care Iris le-a negat. 

Iris: Nu spun că nu a avut și ea momente bune pe emisiune, la început, dar din punctul meu de vedere Andreea este insipidă, inodoră și incoloră.

Citește și: Iris, primele declarații după ce a fost cea mai votată! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023, în culmea fericirii: „M-am simțit copleșită cu atenție”

Andreea: Dacă nu sunt ca tine și nu sunt răutăcioasă și nu mă afirm în modul ăsta nu înseamnă acest lucru. Cred că oamenii de acasă au văzut acest lucru și nu trebuie să mă jignești din nou. Tu aici mă jignești în fiecare ediție și nu știu dacă e ok să ai această pretenție, de ce te miră.

Iris: Ce pretenție? Ce să mă mire? Despre ce vorbești?

Andreea: Să nu te mai miri că oamenii din online îți spun anumite lucruri.

Iris: Eu am spus că tu te afli în acest moment în competiția asta, pentru că se și vede că pe styling ești praf, pentru că noi ți-am dat putere, noi te-am pus în centrul atenției.

Andreea: Din nou ești supărată pe ceea ce faci tu și dai vina pe altul.

Iris: Toate am fost în postura în care am avut mai mult sau mai puțin un conflict cu Andreea.