Sora lui Theo Rose, prima reacție după ce vedeta a devenit mamă! Miercuri, 14 iunie 2023, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Îndrăgita solistă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care le-a pus tuturor zâmbetul pe buze.

Așa cum era de așteptat, familia vedetei a aflat imediat că noul membru al acesteia a venit în sfârșit pe lume, iar Raluca Diaconu, sora cântăreței, i-a transmis public un mesaj proaspetei mămici.

Sora lui Theo Rose, prima reacție după ce vedeta a devenit mamă! Raluca Diaconu este în al nouălea cer: „Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă!”

Fiul lui Theo Rose se numește Sasha Ioan și este motivul de bucurie din cadrul familiei vedetei. Micuțul a cucerit deja inimile tuturor și în special a mătușii sale.

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, a fost alături de artistă pe perioada sarcinii, la fel ca ceilalți membrii ai familiei vedetei. La puțin timp după ce artista l-a adus pe lume pe fiul ei, Raluca a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram.

Citește și: Theo Rose l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Iată ce semnificație are numele micuțului

„Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru! Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit inimile instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”, a scris sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, pe Instagram.

Ce semnificație are numele fiului lui Theo Rose, Sasha Ioan?

Fanii artistei trebuie să știe că Sasha, numele pe care îndrăgita solistă l-a ales pentru fiul ei, are o semnificație aparte.Numele

este o variantă rusească pentru Alexandru, provine din grecescul Alexandros și înseamnă „protector al bărbaților și al oamenilor”.

Citește și: Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

Celălalt prenume al micuțului, Ioan, este format din „jahve” și „hanan”, care în limba ebraică înseamnă „a avea milă”.

În traducere, acesta înseamnă și „Dumnezeu a avut milă”. Pe parcursul timpului, acesta a devenit o formulă prin care oamenii îi mulțumesc lui Dumnezeu, de unde a derivat și sintagma „dar de la Dumnezeu”.