The Rose, primele declarații după ce a devenit mămică. Celebra artistă este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume primul ei copil. Anunțul că Theo Rose a ajuns miercuri dimineața la spital, 14 iunie 2023, a făcut înconjurul internetului. Pentru a nu își ține fanii prea mult în suspans, artista a postat primul ei mesaj e pagina sa de Instagram.

Citește și: Theo Rose poate să devină mamă din moment în moment! Mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare i-a emoționat pe fanii artistei: „Nici nu vă mai zic”

Theo Rose și-a anunțat fanii că își ține băiețelul în brațe și le mulțumește tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. Ea a mai spus că urmează să le povestească tuturor despre experiența nașterii, însă după ce se va pune pe picioare. Băiețelul va purta numele de Sasha Ioan, informație pe care Theo Rose a făcut-o publică cu multe luni înainte de a naște.

„E aici! Îl țin în brațe.

E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”
, a scris Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose a devenit mămică! Anghel Damian și-a dus iubita la spital

Theo Rose a ajuns în această dimineață la o clinică privată din București. Celebra cântăreață a fost condusă de iubitul ei, Anghel Damian, iar în jurul orei 6.00

dimineața a adus pe lume primul copil al cuplului. Ea a intrat în operația de cezariană în jurul orei 8.00, la recomandarea medicilor.

Teo Rose și-a exprimat dorința de a naște natural, deoarece considera că se va vindeca mai repede decât printr-o operație de cezariană. 

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural.

E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: ‘Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau.
Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi”
, a spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram, în urmă cu ceva timp.