Theo Rose l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Îndrăgita artistă a devenit mamă pentru prima dată miercuri, pe data de 14 iunie 2023. Chiar dacă vedeta mărturisea în trecut că și-ar fi dorit să nască natural, artista a născut prin cezariană.

Theo Rose a născut un băiat sănătos, căruia i-a dat numele Sasha Ioan, așa cum a dezvăluit pe rețelele de socializare, unde a făcut și marele anunț.

Theo Rose l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Numele pe care l-a ales vedeta pentru copilul ei provine din Biblie

Cu câteva ore în urmă, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Artista a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Sasha Ioan.

„E aici.

Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”
, a scris artista pe rețelele de socializare, cu puțin timp în urmă.

Citește și: Maurice Munteanu, acid cu privire la outfitul uneia dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”: „Îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus!”

Fanii artistei trebuie să știe că Sasha, numele pe care îndrăgita solistă  l-a ales pentru fiul ei, are o semnificație aparte. Numele este o variantă rusească pentru Alexandru, provine din grecescul Alexandros și înseamnă „protector al bărbaților și al oamenilor”.

Celălalt prenume al micuțului, Ioan, este format din „jahve” și „hanan”, care în limba ebraică înseamnă „a avea milă”. În traducere, acesta înseamnă și „Dumnezeu a avut milă”.

Pe parcursul timpului, acesta a devenit o formulă prin care oamenii îi mulțumesc lui Dumnezeu, de unde a derivat și sintagma „dar de la Dumnezeu”.

Theo Rose se gândea și la alte nume înainte să devină mamă

De când a aflat că va fi mamă și până aproape de momentul în care a născut, Theo Rose s-a gândit și la alte nume pentru micuț, Printre acestea se regăsește Mario, un nume popular în țara noastră.

Citește și: Theo Rose poate să devină mamă din moment în moment! Mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare i-a emoționat pe fanii artistei: „Nici nu vă mai zic”

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante.

Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a declarat Theo Rose, cu mai mult timp în urmă.