Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a încercat să aducă în platou un look interesant, însă a dat greș. Nici concurentele nu au fost impresionate de colanții cu care s-a prezentat, fiind o pereche de colanți cu un picior gol. 

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil, cu lacrimi în ochi după jurizare: „Mă înfurie teribil”! Concurenta nu a primit steluțe

Iris: Sunt curioasă să văd dacă tot ai apelat la acest artificiu, cum ar fi arătat colantul până jos. Ceva mă deranjează, mi se pare inutil așa. Look-ul conturat de tine în seara asta îmi place. Geanta nu îmi place, nu o văd în context. Voiam ceva mai masiv, ceva cu negru și argintiu, dar îmi place look-ul per total, îți stă bine.

Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 nu a primit steluțe: „De câte ori ai purtat geaca asta în emisiune?” 

Nu doar că ținuta propusă a fost una greșită din multe de vedere, însă Georgiana a fost taxată de jurați pentru a venit a treia oară în emisiune cu aceeași geacă de piele. Colanții au fost cel mai criticat element din ținuta propusă de Georgiana în această seară la Bravo, ai stil 2023.

Concurenta a declarat că și-a dorit să vină cu ceva imprevizibil, însă a dat greș. 

Raluca Bădulescu: O să zică lumea de acasă că am ceva cu tine, dar mă agiți. De câte ori ai purtat geaca asta în emisiune? E repetitivă, există și alte variante de haine. Problema cea mai gravă a acestei ținute este nenorocirea aia de colant pe un picior. Niciun om omenesc să nu facă asta.

Un sfat pentru acasă. Vă rugăm când aveți dorința de a nu pune o mânecă la un sacou, puneți-l! Nu există să nu ai un crac la un pantalon. Te rog zi-mi tu de ce.

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil 2023, salvată de la eliminare printr-o strategie? Iată de ce nu a nominalizat-o, de fapt, Ioana: „Iris are mai multă susținere”

Georgiana: Mergeam pe ideea că e previzibil, trebuia să fac ceva și am renunțat la un crac.

Raluca Bădulescu: Unele lucruri nu sunt imprevizibile, sunt tâmpenii sinistre. Pe deasupra ai trântit năvodul ăla.

Alexandru Abagiu: Pisica a menționat foarte bine legat de geacă. E a treia oară când te vedem cu geaca biker.

Am niște cercei sub formă de inimă, ar putea să funcționeze. Am toate acele elemente foarte rock n roll, dar nu merg. Puteai să scapi de fardul mov fără nicio problemă. Mi se pare că nu asculți.

Maurice Munteanu: Ce e cu năvodul? De ce? Ce e cu cracul? O să mă urmărească. Aia nu e geanta. Sincer, ție îți place geanta aia? Detest gențile astea care au lanț. Nu e bine, puiule.