Oana Radu și Cătălin Dobrescu au pus capăt relației lor după mai bine de trei ani de căsnicie. Anunțul oficial a fost făcut de celebra cântăreață pe pagina ei de Instagram. Ea a făcut mai multe declarații despre motivul despărțirii în cadrul podcast-ului prezentat de Jorge. Vedeta a mărturisit că această despărțire este cel mai greu lucru din viața ei iar ceea ce a destrămat căsnicia lor a fost faptul că cei doi sunt atât de asemănători încât au ajuns să se respingă unul pe celălalt.

Citește și: „Ne respingem” Motivul despărțirii dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Cântăreața a fost la un pas să izbucnească în lacrimi

Înainte să fie soț și soție, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au avut o relație profesională, el fiind antrenorul ei de fitness. Lupta Oanei Radu cu kilogramele este bine cunoscută de public, iar un ajutor important în tot acest proces a fost chiar soțul ei, care a motivat-o și a ajutat-o în tot acest proces.

Recent, Cătălin Dobrescu a postat un videoclip pe contul său de TikTok, în care prezintă transformarea Oanei Radu, înainte și după ce a slăbit.

„Salutare frumoșilor! Vin cu o altă transformare, de data asta este vorba de mine și fosta mea soție. 2012 vs 2021”, a scris Cătălin Dobrescu în descrierea TikTok-ului.

Motivul pentru care fanii l-au criticat pe Cătălin Dobrescu: „Este datorită ei!”

Unii dintre fanii cuplului i-au transmis lui Cătălin Dobrescu că nu au înțeles motivul pentru care a postat aceste fotografii acum, după despărțire. Ei sunt de părere că meritele sunt în totalitate ale ei. „Nu cred că își aveau rost aceste poze... Ce a fost a fost, iar dacă a ajuns să arate așa este doar datorită ei!”, este unul dintre comentariile lăsate de internauți.

Fostul soț al Oanei Radu a oferit un răspuns, în care a transmis că și-a dorit să motiveze și alte persoane cu transformarea lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, în perioada în care au fost împreună, el a fost cel care a gătit pentru amândoi și s-a ocupat de antrenamente. Antrenorul este de părere că merite sunt împărțite egal în această transformare pe care a prezentat-o. 

„Deci tu nu crezi că avea rost să postez aceste poze. Bravo! Ai dreptate, până într-un punct. Clipul ăsta este strict motivaționala, arătăm că se poate. Clipul ăsta este postat pe TikTok-ul ei, eu nu îl aveam, îl ștersesem. Astăzi, pentru că eu sunt antrenorul și nutriționist, oarecum e și munca mea acolo. Doar eu știu câte cumpărături am făcut, câte mese am preparat. Patru ani de zile cât am fost cu Oana doar eu am gătit.

Patru ani de zile doar eu știu câte antrenamente am făcut, cât am încercat să o motivez și atunci nu văd de ce un rezultat atât de spectaculos să nu îl postez. Jignesc, deranjez cu ceva? Nu ți-am înțeles comentariu. Îți doresc mult succes în viață și încercați să vedeți lucrurile un pic mai pozitive”, a fost răspunsul lui Cătălin Dobrescu.

De asemenea, au existat și persoane care nu s-au lăsat convinși de transformarea celebrei cântărețe și au comentat că Oana Radu a reușit să slăbească în urma unei operații la stomac. Cătălin Dobrescu i-a luat apărarea fostei soții în comentarii: „Oana nu a spus niciodată că s-a operat la stomac, pentru că nu a făcut niciodată așa ceva! În Turcia s-a operat de excesul de piele”, „Nu este adevărat, nu a spus niciodată asta. Eu am stat cu ea 4 ani, nu crezi că aflam?!”

@catalinmec Salutare frumosilor! Vin cu o alta transformare,de data asta este vorba de mine si fosta mea sotie! 2012 vs 2021 #catalindobrescu #oanaradu #personaltrainer #antrenamenteonline ♬ sunet original- Catalin Dobrescu