Oana Radu și Cătălin Dobrescu spuneau „Da” în fața stării civile, în urmă cu trei ani de zile. Acum, cei doi nu s-au mai afișat de mult împreună pe rețelele de socializare, iar fanii au toate motivele să creadă că între ei s-a produs o ruptură. Semnele sunt tot mai evidente, după ce Oana Radu a șters mai multe fotografii cu soțul ei, s-a afișat fără verighetă și a declarat că are nevoie de o „pauză”, deoarece nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

Citește și: Oana Radu, prima reacție după ce s-a spus că a divorțat de Cătălin Dobrescu! Artista a scris un mesaj sincer în urmă cu puțin timp

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând! (…) Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte! Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!”,

le-a transmis Oana Radu fanilor ei, pe rețelele de socializare.

Soțul Oanei Radu, primele declarații despre zvonurile despărțirii: „Nu pot să vorbesc nimic”

Cătălin Dobrescu a făcut primele declarații despre posibila despărțire dintre el și Oana Radu. Antrenorul de fitness a fost cât se poate de reținut și nu a dorit să ofere prea multe detalii. El a mărturisit faptul că nu știa de aceste zvonuri, ci a fost pus la curent de niște prieteni că ele există.

El a cerut înțelegere din partea tuturor, deoarece este o situație despre care nu poate și nici nu vrea să comenteze. Practic, soțul Oanei Radu nu a vrut nici să confirme, dar nici să nege zvonurile despărțirii.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu... Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație.

Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu, pentru Spynews.

Cum l-a cunoscut Oana Radu pe soțul ei: „Mi se părea un tip extrem de greu de suportat” 

Pasiunea pentru sport i-a adus pe Oana Radu și Cătălin Dobrescu împreună. După moartea fostului ei iubit, celebra cântăreață a apelat la Cătălin Dobrescu, care ăi era antrenor de fitness, cu dorința de a slăbi și a devenit cea mai bună variantă a ei.

Artista a mărturisit că a fost îndrăgostită în trecut de el, însă relația lor a început ca una de prietenie. Cu timpul, cei doi s-au apropiat tot mai mult și au fost de acord să își dea o șansă. 

„La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el.

Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni.