Au trecut mai bine de două luni de când Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei atacat-o fără milă în timpul somnului. Celebra make-up artistă a ieșit ca printr-o minune din comă, iar de atunci a reușit să își reia activitățile de zi cu zi, inclusiv pasiunea ei, machiajul. În urmă cu câteva zile, Dana Roba a fost surprinsă în compania prietenei sale, Anamaria Prodan.

Citește și: Aflat în arest, Daniel Balaciu a chemat-o pe Dana Roba la poliție! Motivul pentru care i-a făcut mai multe plângeri: „Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor”

Cele două au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, în care apar cu zâmbetul până la urechi. „#invingatoarele. Viața te pune in genunchi doar ca sa te facă mai puternica.

Cel mai bun make-up artist”
, a scris Anamaria Prodan în descrierea fotografiei. De asemenea, Dana Roba a avut și ea doar cuvinte de laudă al adresa impresarei. „O femeie, de 3 ori femeie! Astăzi @anamariaprodanreghecampf mi-a călcat pragul, va spun sincer, este deosebit de frumoasa!”, au fost cuvintele Danei Roba. Fanii s-au bucurat să le vadă pe cele două împreună și au fost felicitate pentru că sunt alături una de cealaltă. 

S-a aflat motivul întâlnirii dintre Anamaria Prodan și Dana Roba: „Este un nou început din toate punctele de vedere”

Anamaria Prodan a dezvăluit că întâlnirea lor a avut loc nu doar pentru a depăna amintiri, ci pentru a discuta și despre afaceri. Celebra impresară a mărturisit că îi este alături prietenei sale nu doar moral, ci o susține și în deschiderea noii sale afaceri.

Ea a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să inaugureze salonul de make-ul al danei Roba în Timișoara. Vedeta a mai spus că este extrem de mândră de prietena sa, atât de mândră încât nu mai are cuvinte să își exprime fericirea. 

„Cu Dana sunt prietenă de o viață. Dana este definiția frumuseții! Ceea ce i s-a întâmplat este ceva cumplit. Nici un animal nu face așa ceva.

Nici nu vreau să vorbesc despre acel «om».

I-am spus Danei că Dumnezeu o iubește fără margini și i-a și arătat acest lucru, că de multe ori treci prin încercări să înțelegi cât de puternic ești. Iar ea este cea mai puternică!

Abia aștept să inaugurăm noul salon de make-up al Danei din Timișoara care arată de vis. Este un nou început din toate punctele de vedere pentru Dana, și sunt atât de fericită și mândră de ea, încât nu am cuvinte”,

a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!